UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день! Планую поїздку в Едмонтон в понеділок туди і назад в Калґарі. Може кому потрібно пишіть
-
Доброго вечора, шукаю кімнату в даунтауні, дівчина 30 років, більшу частину на роботі. Дякую
-
Rimrok, там є в описі
-
Доброго дня, шановне панство! Мене звати Ольга, і я працюю науковцем в Refugee Heath YYC, University of Calgary. Ми разом з командою науковців проводимо опитування щодо вакцинації та інформації, якою ви володієте стосовно вакцинації, аби покращити надання медичних послуг для новоприбулих. Запрошую вас взяти участь в опитуванні, що проводиться Університетом Калгарі в цю суботу 29 червня з 2 по 7 вечора за адресою Kerby centre 1133 7 Avenue S.W. Calgary, AB T2P 1B2 Також перші 100 учасників отримають подарункову карту за участь в опитуванні. Будемо з нетерпінням чекати на вашу участь!
-
Мы на это посмотрели и сказали - мы тоже можем.
-
Привіт усим. У мене таке питання хочу підписати договір з іміграційним адвокатом, і є такий пункт де вказано про гарантії, це нормально? Чи має такого не бути, бо я не знаю як має бути, щоб не пролетіти як фанера над Парижем.. Дякую за розуміння.
-
Я пытаюсь сказать. Что у кого это уже известная практика, там механизмы уже стоят / обсуждения
-
Так венесуэльцам тоже продлевают), т.е. это международная практика, причём давняя... или я не поняла ваш комментарий?
-
Добрий день! Планую поїздку в Едмонтон в понеділок туди і назад в Калґарі. Може кому потрібно пишіть
-
Які саме гарантії?
-
А-ну, так да, я про это и говорю, что по украинцам такого положения нет... а как там на практике, хз👀
-
Ну, как бы людям, которые бегут от войны, какие варианты они ещё могут предложить? Т.е. если Канада всю свою историю особо нигде не "подгорала" (я не про леса), то слепому глухого не понять... а так, я не знаю, может мужчинам нужно оформлять какой-то статус беженца, если гайки так закручивают...
-
Так. Прийти з ними у клініку.
-
Продается IKEA Hemnes Queen Bed и матрас queen , брали в Walmart. Состояние всего хорошее. За все 300$
-
^Смог выразить мысль ?
-
Но механизмы / или что там и как обсуждалось - у нас не наблюдаю. Как вы и сказали, где-то есть пункт про Венесуэлу. Вот мы так тоже решили делать - про нас пункта нет
-
Как бы в их гарантии они гарантируют ровно ничего )
-
Дякую
-
А, ну да. Вполне себе ок
-
Я розумію що залежить від офіцера. Але ж гарантій жодна людина не може ж дати? Так же. Це нормальний пункт ? Чи як ?
20 Jan 2023, 19:11
316888/372217
6 minutes ago