UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Сомневаюсь что хоть кто-то перестарается на writing 😅😅😁
-
Добрый вечер. Кто продливал действие загран паспорта? В консульстве требуют обновления данных в Резерв+? Или это не обязательно?
-
На kijiji на 3 стр.хотят офис менеджера
-
Подскажу, что знаю, но писать много так что в лс
-
Продаю все що на фото За ціну договоримося Завтра можу привезти в даунтаун в обід
-
Мої вітання шановному товариству, є потреба видалити каталізатор на Ford Escape v6 3.0, може хтось підскаже де це можливо зробити за розумні гроші, або можливо хтось знає де можна скористатися підйомником, ямою, естакадою для самостійного сервісу. Дякую всим за відповідь)
-
Добрый вечер, подскажите, пожалуйста, сын увлекается настольным теннисом, может знаете где тут в Калгари можно играть бесплатно, платно и сколько стоит, может есть какие-то команды, турниры....интересна любая информация
-
Добрый вечер, подскажите, пожалуйста, сын увлекается настольным теннисом, может знаете где тут в Калгари можно играть бесплатно, платно и сколько стоит, может есть какие-то команды, турниры....интересна любая информация
-
Доброго вечора всім. Підкажіть як розрулити сітуацію. Описую сітуацію. Живемо на нортвесті. Дитина ходила в школу Маріон Карсон. В серпні ми переселяємося. На новому місці зовсім поряд з нами школа Вестмаунт. Спитали в Карсон як перевестись, кажуть заповніть форму і назначають нам школу святої Вікторії (від нового місця житла 4км). Питаємо а як попасти в Вестмаунт. Кажуть що вона не входить в юрісдікцію СВЕ, тіпа туди просто так не попадеш. Завтра останній робочий день. І тепер незрозуміло що робити далі, ризикуємо залишитись без школи? З.и. секретар школи Карсон тупіца конкретна.