UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Потому что начинать с лазеек и связей ?
-
Поэтому короче смотрите какое образование у человека
-
Но в Квебеке, «avocat» означает lawyer. Но и там же консультант это не avocat.
-
Вообще как я понимаю, адвокат это юрист который представляет интересы клиента в суде. Юрист это и адвокат, и прокурор, и корпоративный юрист и тд. И тот и другой это lawyer. Консультанты не являются ни адвокатами ни юристами. Консультанты какие называют себя «юристами» не имея юридического образования (1 год сертификации это не юридическое образование) просто накручивают себя чтобы казаться более квалифицированными чем они на самом деле являются.
-
А LOI не встигли зробити?
-
Мені сказали, що це різні речі, і в мене буде простіший.
-
CLB це назва бенчмарку, як його оцінюють. Сам екзамен зветься CELPIP
-
Cuet , батько ждав візу більше року 😫
-
Лев Абрамович загугліть. Він представляє і в судах і по біженству і апеляції. Силку тут не дає опублікувати. Сама не зверталася, в іншому чаті рекомендували
-
Если 1-годичный сертификат, то есть риск что он вам наобещает и понаходит лазеек а потом что-то не получится и вы в пролете, так как профессия регулируется намного менее строго
-
Звільняється чудова кімната в місті Калгарі, район Кіларней. З 15 липня можна заселятися. Ціна 850/місяць. До зупинки CTrain Westbrook - 5 хвилин. Волмарт і інші магазини - 5 хв. В будинку живуть тільки українці. Всі чудові і доброзичливі люди, працюючі: 1 дівчина - 24 роки 1 жінка - 50 років 1 хлопець - 30 років Шукають тільки жінку або дівчину, бажано з роботою.
-
що це таке, вибачте?
-
Так, CLB простіший. Письмова частина відносно проста, останнє завдання в ній - написати есе на 10 речень. Listening and speaking - слухаєте діалоги, екзаменатор задає по них питання, від простіших і до складних, залежно від вашого рівня
-
Дякую!
-
Доброго ранку. Ще є в наявності?
-
в кабінеті немає цього листа
-
t.me/uu_calgary/83746/406733
-
Letter of Introduction
-
Продам диван та крісло-реклайнер. Приблизні заміри: диван 2м*1м, крісло 0.9м*0.9м Вартість за все 150CAD Cranston
-
Про цей лист тут
20 Jan 2023, 19:11
317079/372428
16 minutes ago