UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если вы про sowp www.canadim.com/work/open-work-permit/spousal-open-work-permit/#who-can-apply-for-a-sowp Или про этот www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/open-work-permit-spouses-dependent-children/eligibility.html посмотрите по условиям
-
Можу порекомендувати перейти на Fido. Ще поки маємо тариф $29-20гб. Якщо хочете, можу допомогти з переходом. Адреса: Market Mall 3625 Shaganappi Trail NW WOW mobile boutique
-
🌟 Beauty простір для вас та вашого бізнесу! 🌟 🏢 Відкрився чудовий Beauty простір в серці Калгарі, Downtown У нас ви знайдете: ✨ Ліцензовані приміщення з усіма зручностями. 🏡 Просторий та затишний інтер'єр. ⏰ Гнучкий графік бронювання (погодинно, поденно, помісячно та інші варіанти). 🚗 Зручна локація та легкий доступ (парковки поряд та c-train 2 хв) 🪑 Зона очікування для вашого комфорту та зручності клієнтів. 💳 Різні варіанти оплати. 🤩 Разом з нами ви зможете надавати найкращі послуги та зробити своїх клієнтів щасливими! 💅💄 Пишіть в особисте, щоб дізнатися більше або телефонуйте +15873917900 777 8 Ave SW, Calgary, AB T2P 3R5
-
Доброго дня всім. Летимо через Торонто в Калгарі. В Калгарі будемо дуже пізно, серед ночі, то ж думаю купити сімку одразу в аеропорту Торонто, поки буде коннекшн. Підкажіть, будь-ласка, чи має це сенс, чи потрібно брати саме оператора Альберти? Якщо так, то які зараз актуальні тарифи та оператори? Якщо потрібно 10-20 ГБ інтернету на місяць.
-
Можу зробити знижку на 6 місяців по $10. Повернете $60 за активацію. 😉
-
Дякую!
-
ШУКАЮ МОДЕЛЕЙ НА МАНІКЮР 💅 БЕЗКОШТОВНО🔥 ⠀ В новій студії в самому центрі Калгарі з видом на Calgary Tower 🗼 ⠀ Всі матеріали українські або ліцензовані європейські, інструменти в крафт пакетах, все одноразове 🤩 ⠀ ⏳Зайнятість - до 3-3,5 годин ⠀ 28.06 🕒15:00 - без зняття (тобто ручки без старого покриття лаком) 30.06 🕐13:00 - без зняття 🕓16:00 - без зняття 1.07 🕚11:00 - без зняття 🕜13:30 - комплекс ( (зняття, манікюр, покриття) ⠀ ➡️➡️➡️🔥Для запису пишіть, яка дата цікавить, та надсилайте фото ручек МЕНІ @iryna_kliuchko 🔥⬅️⬅️⬅️⬅️ ⠀ Відгуки від моделей вже на наших сторінках 🩷 ⠀ 📲 www.instagram.com/topkatebeauty ⠀ 💻 clx.by/topkatebeauty