UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Передам свой лизинг остался еще год, цена 650 в месяц, авто новое без проблем одна замена масла и всё пробег около 9 тис, мотор 2.5, Tucson 2024, вопросы в лс
-
Скоріш за все CELPIP. А в вас стаді перміт?
-
В CLBPT найвища 12
-
Ні, канадського тільки 3,5 місяці
-
Їм важливий взагалі канадський досвід, а от скільки місяців, мабуть 12, в вас все є рік досвіду?
-
Картопля жовта по 3 CAD за кіло. Якщо буде мілка, то краще я її продавати не буду. Подивимося, обіцяти не буду.
-
Доброго дня! Питання до рибалок, хто може підказати цікаві міста для риболовлі, буду вдячна. Приємного дня!
-
В какую цену картошка?
-
Це знаю, але можливо хтось покроковою підкаже, прямо відліку, бо ж ircc такий великий!
-
Дякую
-
блін, вона каже мені, що найвища 8
-
ні, тільки ворк перміт
-
Потрібно дотриматись усіх їх правил і все виходить
-
Продам свій Nissan Pathfinder 4.0. 2008р Активний статус Альберта реєстрація Без аварій Максимальна комплектація 7місць Дистанційний запуск Клімат контроль Шкіряні сидіння Підігрів сидінь Люк Комплекс коліс всесезонка 285000 пробіг В дуже хорошому стані. Мотор коробка ходова без нарікань. Новий акумулятор. Колеса на додачу Чудовий та надійний Ціна 7300 є торг
-
12 це вищій рівень, там за гроші, я так зрозуміла. Але вам неможна навчатись з ВП більше 6 місяців 🤔, чи в вас немає таких умов?
-
Доброго дня! Питання до рибалок, хто може підказати цікаві міста для риболовлі, буду вдячна. Приємного дня!
-
Чи є тут українці які навчалися/навчаються в канадському університеті та подалися на PR?
-
блін, а можливо і є таке обмеження, не знаю а де можна перевірити?
-
Якщо обмежень немає в ВП, то ок, але цікаво як це може бути
-
то CLB - те ж саме, що і CLBPT?
20 Jan 2023, 19:11
317225/372960
2 minutes ago