UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Кажуть, тут величезна кількість аутлетів тих марок, які ви шукаєте: maps.app.goo.gl/xhbrgobYMxYLB7TJ9?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Продам $150
-
Продам терміново матрас double Район даунтаун Завжди використовувавсь в захисному чохлі
-
Добрый вечер! Ищу квартиру на пол месяца-месяц. Нас 3 взрослых и один ребенок 2 года. Не пьем и не курим. Два взрослых почти постоянно на работе. Можно 1 bedroom, чтобы там спала дочка с женой, я и брат можем спать в гостиной. Рассмотрим все варианты.
-
Всім доброго вечора підкажіть як закрити рахунок в ENMAX ( оплати за світло), по причині зміни місця проживання ( країни)
-
Добрий вечір! Підкажіть , будь ласка, хто займається нігтями в районі signal hill SW?
-
Зрозуміло дякую, я так розумію що самом не має можливості закрити рахунок... необхідно звернутися до відділу
-
Онлайн підтримка або 18775717111
-
Там є опція "видалити обліковий запис", але я б краще перепитала
-
Сьогодні на indeed бачила оголошення bottle sorter. Я думаю там английский треба минимальный, сортувати приймати банки в Bottle Depot
-
Завтра не кто не хочет собраться выпить ?
-
Сірий диван у хорошому стані 200 CAD Самовивіз. Р-н Bankview Торг доречний
-
Дякую вам за допомогу
-
Усім привіт. У домашній садок, куди ми ходимо, з 1 липня звільняється 2 місця для діток, садок чудовий, вихователька дуже подобається моїй дитині. У садку є грант і субсидія. Адреса 456 Rundlehill Way NE. Якщо комусь потрібно напишіть в особисті, відправлю Вам номер телефону.
-
Усім привіт. У домашній садок, куди ми ходимо, з 1 липня звільняється 2 місця для діток, садок чудовий, вихователька дуже подобається моїй дитині. У садку є грант і субсидія. Адреса 456 Rundlehill Way NE. Якщо комусь потрібно напишіть в особисті, відправлю Вам номер телефону.
-
Эспрессо мартини? 👀
-
Спасибо, что ответили, но это не совсем отвечает на мой вопрос. Компания трудоустраивающая в Канаде ?
-
Продукція європейська, склад в США
-
А что за магазин, канадский ?
-
Шукаю трьох дівчат,для роботи з онлайн магазином парфумів. Пишіть в особисті повідомлення. Всім гарного вечора 🤗
20 Jan 2023, 19:11
317326/372020
21 minutes ago