UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так
-
Так.
-
Підкажіть будь ласка, чи це коли не можеш сам водити авто і треба щоб поряд хтось був?
-
Дуже дякую усім за інфо!
-
З класом 5 (GDL чи повний) можна водити самостійно
-
Ксиоми не дружит в частотами 600/700/1900мгц, такие в основном сша/канада
-
Друзі, добрий вечір. Необхідна порада від досвідчених робітників. Сьогодні звільнили з роботи. Скинули сьогодні зп, сказали бувай. Працевлаштован офіційно. Офіційна версія звільнення - бо поганий я працівник (так сказав босс). Неофіційна - трохи не погладив із супервайзером на констракшені (деталі не буду розписувати. Якщо коротко він не дуже порядна людина і я в карман за словом не полізу). Що роботи? Які можуть бути наслідки? Поділіться, порадьте будь ласка.
-
А якщо серед знайомих ніхто не водить, то шукати когось? Вчителя?
-
Продаю DODGE Journey SE. 2015. 2.4L. FWD. 114200km. Стекла целые. Повреждений нет. $10900.
-
У когось було типу дзвінок з Fido від робота типу з вашим номером щось не так і він буде заблокований? В чому прикол?
-
Да я так и подумал если честно, и я так понял что свежие усяоми туда же
-
Что по молоку и сыворотке? 😊
-
Да, это пиксели и айфоны после 12 всеядные на частоты, остальное все под каждый рынок.
-
Далекоглядно з вашої сторони, я ж сайт Альберти не читаю. Дякую
-
А большинство (надеюсь большинство) как бы понимает хотя бы 2+2 в плане скама
-
Их интересуют только те, кто в это поверит
-
В том что испуганный человек нажмет кнопку, соединится потом с «агентом» : Потенциально оплатит номер, чтобы не блокировали ( ака пока деньгам) Еще отличный фарм данных. Так же еще помню был сервис по списыванию услуг ( как бы оплата телефонным билом ; так можно пополнять некоторые сервисы / игры) то человек нажимает 9 например а ему в бил потом еще услуга / товар( которая не от оператора а именно как оплата)
-
Просто ще не встигли. Деякі тільки довчилися, деякі ще вчаться, але ще треба знайти роботу по спеціальності і попрацювати
-
Ну і вік дає бали, али не є умовою для отримання пр. Головна умова досвід.
-
хотя помню один раз реально очень классно заморочились и выглядело шикарно скам текст от fido с редиректом на оригинальный сайт ( но с прослойкой посредине, чтобы логин\пароль вытаскивать )
20 Jan 2023, 19:11
317363/371821
about an hour ago