UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Срочно продам ліжко IKEA NEIDEN 200 CAD разом з матрацом само вивіз SW Eversyde Common. 3 місяці користування. тел. +1 403 3973401
-
Продам 2 вуличні крісла за 100 Cad. Самовивіз SW Eversyde Common.
-
Продам свій Jeep Grand Cherokee 2012р. Цей джип оснащений шкіряними сидіннями, кнопкою запуску, DVD/AUX/Bluetooth, входом без ключа, сенсорним екраном, навігацією, підігрівом сидінь, люком на даху, камерою заднього виду з датчиками паркування та багатьом іншим! повністю шкіряний салон 3,6 л, пробіг 270000 км. коробка передач: автоматична 5-місний позашляховик 8500 CAD Якщо вам потрібний по-справжньому комфортний та потужний автомобіль, це Grand Cherokee. Будь-які фотографії чи запитання задавайте за телефоном WhatsApp +14033716910.
-
Привіт. Шукаю роботу трак драйвером. Маю водійське посвідчення 1 класу та 2 місяці досвіду локально по Калгарі. (Не влаштувала запропонована зарплатня) Можу переїхати в Єдмонтон. Якщо ви знаєте компанію або якщо ваша компанія шукає драйвера напишіть мені будь ласка у особисті. Дякую. Всім гарного дня.
-
Срочно продам ліжко IKEA SONGESAND з матрацом 250 CAD. У користуванні 3 місяці. Само вивіз SW Eversyde Common. тел.+1 403 3973401
-
Є хтось, хто займається ремонтом ноутбуків?
-
Всім привіт 🙋 Продам IPhone 📱 11 , 64 Gb В гарному стані , в ремонті не був телефону буде 2 роки Цінна питання 289$ Cad…
-
Неможна
-
Продам кеди Puma 39р. Нові, одягала тільки двічі та розмір не підійшов. Ціна нових близько 100$, віддам за 65$.
-
Дитячі кросівки Adidas . 10$
-
У мене далі не працює... 😢