UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
друзі, можливо хтось хоче собі таку гарненьку дівчинку)) 🩷🩷🩷 пишіть🫶🏻
-
Мені не пишіть!
-
Poparide - місцевий бла бла кар
-
🎆Останні дні знижок на телефони🎆 📱Iphone 15 - 10$/м 📱Iphone 15 pro - 20$/м 📱Iphone 15 pro max - 25.83$/м 📱Samsung s24 - 5$/м 📱Samsung s24 ultra- 35$/м 📱Pixel 8 - 1.92$/м *опція лізинг, запитай яка ціна що б лишити собі телефон ☝🏻 📍Chinook center 2й поверх, wow mobile
-
Так. Коли дитина подорожує без одного із батьків, то треба від того, хто не подорожує. Якщо дитина подорожує із членом родини і тд дозвіл треба від обох батьків
-
Віддам таблетки. Можливо комусь потрібні. Всі терміни придатності в нормі
-
Привіт) Шукаю сусідку по кімнаті! Квартира пентхаус. Район Acadia. Наш контракт до березня 2025. Під будинком зупинка автобуса, до метро Heritage 15хв пішки. Чудова інфраструктура. Пральня в квартирі. Є балкон і тераса з видом на гори. Оплата 785$, світло та інтернет +-40-55
-
Ну это лично один из моих красных флагов, не бери в голову)
-
Не, у меня завтра стрижка на это время
-
Доброго дня, друзі! Можливо, хтось їде із Калгарі до Реджайни сьогодні чи завтра? Буду дуже вдячний, якщо візьмете мене пасажиром. Заплачу, скільки скажете. Дякую.
-
Привіт. Можливо хтось задавав вже це питання, не найшла в пошуку. Якщо прилетіти по робочій візі куает, після того як вже закрилась програма чи дають ворк перміт чи ні. Дякую заздалегідь)
-
А шо там що до дівчат за бананками?😄
-
Типу не мали б. Але люди ділилися досвідом, що їм видавали. Тому на ваш розсуд
-
Спробуйте Poparide - місцевий бла бла кар