UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
С 15 вроде бы
-
Пустять чому ні . Амстаф тут не заборонений .
-
Здається living room в двокімнатній квартирі ( для хлопця) 720 + світло і інтернет +- 800 доларів В ній проживають два молоді хлопці 2010 Hope st Sw Вільна з 1 липня
-
Було 12 коли видали
-
Сину видали ворк перміт коли йому 13?🤔
-
Lot принимает животных west jet v klm
-
Всім привіт, хтось продовжував відкритий ворк перміт вже після 30 березня? Який пункт для цього підходить? В мене жінка отримала продовження до 27 року, і я думав, що можу подати аплікацію з цієї подстави.
-
Но с 13 можно быть "бебиситтером" 🙄
-
Лот провозит
-
Почитать какие требования Европы на воз животных из Канады . Клетка успокоительное билет на собаку и вперед .
-
Продам машинку для манікюру без ручки за 30 cad.
-
Не акция, но критически редкая штука в Калгари. Ложка для обуви длинная металлическая в икее 4.99!
-
Так, я під яку ваша дружина підпадає? Там же вказані умови для спауза
-
Цікаво. Але, якщо всі перміти в нього до липня, то вам потрібно було податися на новий, вони пишуть за мін. 30 днів до закінчення дії. Може для дітей це по-іншому. Якщо, з візітор рекордом можна вчитися, то спробуйте поїхати на кордон зі Штатами, та там отримати продовження в новый паспорт, так скоріше буде. Деякі люди в чаті те ж цікавилися цим, може вам об'єднатися 🤷♀️
-
Так, цей, здається, теж підходить. Хай щастить!
-
250$ 4in1. Location Copperfield
-
Також думав про цей пункт, дякую
-
Вона працює, тому мабуть тільки цей пункт, як лоу воркер🤷🏼♂️
-
Тут інформація про відкриття, не продовження перміту. Але, якщо умови й ті самі для подовження, то можна і пункт temporary resident permit holder якщо в вас є дійсний WP, я так розумію
-
В когось запрацював водафон? В мене далі не працює 😢
20 Jan 2023, 19:11
317745/375813
9 minutes ago