UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Віддам таблетки. Можливо комусь потрібні. Всі терміни придатності в нормі
-
Запрацювало! Дуже Дякую!
-
Добрий день, нас з чоловіком зацікавила пропозиція, як можна зв‘язатися з вами, або до мене зателефонуйте, 4377996275, дякую
-
Тоді це важко, я так розумію. Треба подаватися на Alberta opportunity stream
-
Ну то я ж не знаю, хто як планує свій відпочинок. Якщо в людини зараз відпустка і вона хоче десь поїхати, то чому б і ні. Наприклад, якось у мене була нагода полетіти в Бразилію в липні десь, так, в основному небо було хмарне, але не завжди, погода тепла, повно фруктів, не було натовпу на пляжах, спеки, кишенькових злодіїв та величезних цін🤷♀️. Я стрибала з екскурсії на екскурсію, і була в захваті. Але кожному своє, авжеж. Потрібно дивитися конкретну ситуацію, в не як по стандарту, як мені здається. Я часто обираю варіанти по собі, а не як для усіх🤷♀️.
-
В мене ще немає роботодавця тому наперед думаю в якій сфері шукати роботу
-
Честно скажу, большинство канадских грумеров стригут убого, это даже видно по фото в Инстаграм. Без слез не взглянешь. Я очень долго искала хорошего грумера, у меня не стандартная стрижка у собаки и этот грумер справился на все 100. www.instagram.com/groomer_nina_calgary?igsh=MXJoeHZ1NHk1dGswZQ==
-
Доброго дня. Таке питання - дитині не продовжили стаді перміт( дитина мала, але видали стаді перміт для школи, при в'їзді в Канаду) . Подавала на продовження стаді, із паспортом дія якого закінчується через 2 місяці. Нового паспорту ще не маю на руках. Що робити в такій ситуації?!😔 Мій ворк перміт ще дійсний.
-
Доброго дня. Таке питання - дитині не продовжили стаді перміт( дитина мала, але видали стаді перміт для школи, при в'їзді в Канаду) . Подавала на продовження стаді, із паспортом дія якого закінчується через 2 місяці. Нового паспорту ще не маю на руках. Що робити в такій ситуації?!😔 Мій ворк перміт ще дійсний.
-