UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В мене ще немає роботодавця тому наперед думаю в якій сфері шукати роботу
-
Честно скажу, большинство канадских грумеров стригут убого, это даже видно по фото в Инстаграм. Без слез не взглянешь. Я очень долго искала хорошего грумера, у меня не стандартная стрижка у собаки и этот грумер справился на все 100. www.instagram.com/groomer_nina_calgary?igsh=MXJoeHZ1NHk1dGswZQ==
-
Доброго дня. Таке питання - дитині не продовжили стаді перміт( дитина мала, але видали стаді перміт для школи, при в'їзді в Канаду) . Подавала на продовження стаді, із паспортом дія якого закінчується через 2 місяці. Нового паспорту ще не маю на руках. Що робити в такій ситуації?!😔 Мій ворк перміт ще дійсний.
-
Доброго дня. Таке питання - дитині не продовжили стаді перміт( дитина мала, але видали стаді перміт для школи, при в'їзді в Канаду) . Подавала на продовження стаді, із паспортом дія якого закінчується через 2 місяці. Нового паспорту ще не маю на руках. Що робити в такій ситуації?!😔 Мій ворк перміт ще дійсний.
-
-
Да. Но скорее всего только в понедельник они заработают. Плюс хелс карта так сразу не придет.