UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи треба дитині 4 років вклеювати нову візу в паспорт? Ми подовжили дію паспорта на 4 роки та подалися на новий візітор рекорд. Дякую.
-
питання було про суші і all you can eat, я про це і відповіла. в ke charcoal на смак не погані суші, але розвалюються якщо питання про смачні суші, то наш топ поки kibo sushi kirbi. за удон нічого сказати не можу, не пробувала. я більше по фо
-
Якщо будете подорожувати
-
О, извините если впрыгну - что скажете, где лучший фо на ваше усмотрение? Pho hoai по мне пока лучший в соотношении - цена / качество но я всегда в поиске новых локаций фо. (ищу похожий на один идеальный с прошлых мест обитания)
-
Thank you
-
Привет) подскажите ярмарка вакансий для украинцев по воскресеньям ещё проводится? Насколько помню в украинской церкви было
-
мені сподобався в pho city це в china town. а ще в wan son в нас в Честермір, але це мережа, думаю може залежати від закладу. в цих обох закладах він схожий як на мене і дуже не поганий
-
Давно не чув нічого по українських ярмарках
-
250$
-
Доброго дня суток. De'Longhi ESAM3300 Magnifica 450$
-
ТЕРМІНОВО‼️ Продаю все за 100$ у звʼязку з переїздом ( самовивіз )
-
В наличии 2 комплекта 70$.
-
Сегодня ночью был пожар в пивоварне по соседству c Cold Garden :-(((
-
Привіт. Є у когось контакти класного вчителя англійської?
-
Привіт. Є у когось контакти класного вчителя англійської?
-
Дякую
-
t.me/uu_calgary/49472/417354
-
Вибачаюсь. Не помітив що малось на увазі юсдт а не юсд
-
Друзі, підкажіть може хто знає з юсдт на канадські долари хтось знає де можна в Калгарі обмін зробити?
-
Продам платье за 50$ от фирмы mandalay оригинал размер S
20 Jan 2023, 19:11
318027/371929
7 minutes ago