UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Здається бейсмент в новому будинку, район Yorkville (SW), ціна $1300 + 40% комунальних. Буде окрема спальня, ванна кімната, вільна кімната яку можна обставити будь-як за бажанням. Вітальня, кухня і storage room спільні на першому поверсі (але в кожного свій холодильник). Окреме місце в гаражі + місце для парковки надворі. Є задній двір і місце для BBQ. Також за бажанням можемо домовитися про деякі меблі; заїжджати можна хоч завтра. За 5 хв ходьби від будинку є автобусна зупинка - можна доїхати на Somerset або до Walmart, Superstore, Best Buy тощо. В пішому доступі є Shoppers, Sobeys та кілька кафе. За потреби можу зробити додаткові фото/відео 🙃
-
Напишіть в ПП ближче до тих дат
-
‼️Пересдаем квартиру‼️ Мы собрались уезжать и ищем людей для заселения в квартиру вместо нас, квартира оплачена до конца июля. Квартира вся с мебелью: есть кровать, телевизор, диван. Вода, интернет и страховка входят в счет оплаты за квартиру. Стоимость 1950 CAD Location: Legacy SE www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/condo/1-bedroom/walden/furnished/500123
-
Посоветуйте, пожалуйста, нормальный клуб/ паб с живой музыкой. Выходим крайне редко, в Калгари вообще ни разу,не хотелось бы попасть в какую-то лажу
-
Дівчата, всім привіт! 📸Шукаю моделей на фотосесію для наповнення портфоліо.📸 В Україні я займалася фотографією більше 5 років. Мої роботи можете подивитися на сторінці в Instagram: www.instagram.com/__viktoria_photographer__?igsh=cXVoYndwMjdsMDAx Фото з пінтерест як приклад. Можемо провести індивідуальну зйомку або лав-сторі в Даун тауні. З радістю втілю ваші будь-які побажання❤️
-
Как раз пытаюсь найти эту инфу))
-
Спасибо
-
Ironwood Stage & Grill (403) 269-5581 g.co/kgs/NNkDfvi
-
Пересдам контракт с Августа 1 комнатная ,стиралка своя ,газ и вода включены ( плита газовая ) 10 мин пешком до Westbrook station и Walmart Цена до конца сентября 1649
-
Добрий день Терміново продається стіл та стілець на колесах за 150 $ разом Забрати можна завтра в першій половині дня 13 Ave SW
-
Free 60” LG TV pickup ASAP Free 60 inch LG Without stand Large and heavy MEZ64175901(REV01) MCR64570309 Location: Wildwood