UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Їм не потрібні перміти, вони мають статус в Чехії, живуть там вже багато років. Візу оформлювали в туристичних цілях. От і питаю як заїжджати і що казати, так як всі реально просто беруть перміти і все. Я думав що перміти в принципі перестали вже видавати, чи досі ще можна отримати?
-
В мене на питали, то ж залежіть від офіцера. Я би їм рекомендував таки отримати перміти допоки це можливо, та пройти тут медікал. Хто зна що буде через рік-два
-
Скотсмен Хилл
-
Тоді казати правду
-
Влітку такого нема, так тільки автобусом можно 😁 бо там окремий паркінг для бусів)
-
Перездаємо контракт на кімнату 1200$ + депозит 1000$ Комуналка, інтернет входять в вартість оренди 📍615 6 ave SE, Downtown Поруч : бібліотека, суперстор, сі трейн, та багато інших магазинів Приємні сусіди , гарний лендлорд В будинку є спортзал, лаундж зона, барбекю зона, підземний паркінг Заїхати можливо з 1 серпня або раніше за домовленістю
-
Едет кто завтра в Эдмонтон?)
-
Всім привіт 🙋 а де сам салют будуть запускати хто знає ?!) дяка 🙏
-
У кого які плани на сьогоднішній день Канади?
-
Дякую, але якщо карти немає, є ще варіанти?
-
Доброго дня, хто знає, де можна нормальний творог купити?
-
Can you take the gift and accept my invitation? There're 10 free gifts for me and you'll get yours! I've got 1 free gift, valued at CA$9.49 in total. temu.com/s/cKy7rPtVcwKjlD