UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Для нькамерів ні. Період безкоштовний залежить від банку вже. В кожному по різному
-
Дякую, а не потрібно буде сплачувати щомісяця за обслуговування?
-
У кожного свої плюси) Наприклад CIBC, RBC 2 роки безкоштовно. У TD один рік безкоштовно. Після того як закінчується безкоштовний період можна перейти на більш дешевший тариф. 2-5 долларів в місяць в залежності скільки транзакцій на дебетовому рахунку
-
Дякую
-
BMO, CIBC
-
Але то я не в банку почула, також людей питала.
-
Подивився, так, там офер є на безкоштовний період. Тільки на 1 рік.
-
Можливо то не була пропозиція для ньюкамерів. Зараз гляну.
-
Мені сказали, що в RBC - немає безкоштовного періоду, а в TD, так, рік... офф... або в них щось міняється, або деза) в банк же можна зайти просто спитати про умови чи потрібно записуватись заздалегідь?
-
@mdushka Так само можете подивитися через інтернет offers for newcomers у кожного банка з пʼятірки і порівняти який вам ближче
-
t.me/uu_calgary/49472/320801
-
Перевірив у себе в записах. Якщо клієнт поза межами Канади, то не потрібно платити GST. Але з доходом більше 30к всерівно потрібно буде зареєструвати номер. Інформацію можна почитати у CRA тут www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/businesses/topics/gst-hst-businesses/when-register-charge.html
-
Погода шепче :)
-
Привіт, шукаю людину котра працює в Роджерс або Телус. Чи є тут такі?
-
дякую
-
Дякую вам
-
Здається бейсмент в новому будинку, район Yorkville (SW), ціна $1300 + 40% комунальних. Буде окрема спальня, ванна кімната, вільна кімната яку можна обставити будь-як за бажанням. Вітальня, кухня і storage room спільні на першому поверсі (але в кожного свій холодильник). Окреме місце в гаражі + місце для парковки надворі. Є задній двір і місце для BBQ. Також за бажанням можемо домовитися про деякі меблі; заїжджати можна хоч завтра. За 5 хв ходьби від будинку є автобусна зупинка - можна доїхати на Somerset або до Walmart, Superstore, Best Buy тощо. В пішому доступі є Shoppers, Sobeys та кілька кафе. За потреби можу зробити додаткові фото/відео 🙃
-
t.me/uu_calgary/83738/408169
-
Привіт шукаю на сьогодні ще 2 людей для міні мувінгу 40$ в час , роботи 2-3 часа дайте знати 6399947677
-
Хтось має контакти трихолога?
20 Jan 2023, 19:11
318705/373021
28 minutes ago