UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В лс скину где смотреть расписание, тут удаляет
-
Сегодня Duty Counsel Day
-
Сегодня Calgary Tower чисто красная. Интересно, от чего ее подсветка зависит? Ну, понятно, периодически цвета нашего флага.
-
Я говорю за те, що вчинки говорять про людину більше, чим її паспорт, мова і тд. Тому не потрібно ділити Українців в таку скрутну хвилину (рос/укр мовних). Кроми ненависті і негативу ви нічого не отримаєте
-
Та й таке..
-
😁😁😁 пройшли перевірку на вік
-
Эй, только не Т9 же, 2022 год. Это автозамена, друзья:-)
-
Та же ситуация
-
А у меня укр т9 - идиот
-
Я не знаю как кто, но я на русском печатаю намного быстрее чем на Украинском, ибо всю жизнь на нем печатаю, но говорить могу на обоих языках
-
Підтримую!
-
Окопи в Україні і Канада, Німеччина, Іспанія… і тд то трохи різні місця.
-
Честно, я бы таких херачил
-
А я бачив ситуацію коли люди в інтернеті розказували хлопцям в окопах на якій їм мові спілкуватись. Задумайтесь
-
Я встретил поляка, который шутил на русском, дедушка)
-
Хахаха — ой насмішили)))😁😁😁😁
-
Шо-то Вам мистически не фартит...)
-
Зі мною траплялась вже декілька раз така неприємна ситуація. - Hello. - Hi - You are guys from Ukraine? - Yes, we newcomers. - Здрастуйтє, привєтствую Вас в Канадє! - Дякую, дякую за вітання, це дуже приємно. - Я Вас нє понімаю, на каком ви язікє розгаваріваєтє? - Я розмовляю українською. - Что ви говорітє? Я нє понімаю? Какой єто язик? Ви говорите по руски? - I just use one. - Развє существуєт украинский язик? …. Це зі мною вже не раз траплялось. Просто задумайтесь.
-
Я маю на увазі спілкування української діаспори
-
Good idea
20 Jan 2023, 19:11
31892/371627
about a minute ago