UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
В компанії, в якій я працюю, зараз є 3 вакансії клінера Місце роботи: Кенмор Обов’язки клінера: Якісно та швидко рибирати 2-3 2-кімнатних номери на день в готельних номерах по типу Airbnb Що пропонує компанія: •Зп 17$ на годину на старт •Офіційне працевлаштування ⚠️ВИМОГИ: Англійська на мінімальному рівні, щоб хоча б розуміти що від вас хочуть. Стабільно 7 годин на день, графік 5 днів на тиждень. Довозка від компанії є, безкоштовна. За усіма питаннями пишіть на вотсап: +1 (587) 579-3121 #вакансія #робота
-
Привіт! Може хтось знає де краще / вигідніше взяти авто в оренду?
-
Чи може хто підказати, для запису на ці курси просто достатньо придбати квиток на сайті ? І це курси для тих, хто тільки починає вивчати мову чи все-таки Intemediate, як зазначено на квитку? Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Фамилию абьюзил, очевидно же
-
Вопрос был: машиной или только автобусом? Про самокат не уточняли
-
В DayCare непосредственно.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка як довго чекати на кліматичні виплати і чи має бути якесь підтвердження… Я заповнила « GST / HST Credit and Canada Carbon », на себе і чоловіка і відправила 13 червня поштою… Поки ще нічого 🥲Чи є якісь зміни в заявці чи в системі виплат … ?
-
Я бы вообще посмотрел сериал по Хорайзону. Что то в стиле Зены, королевы воинов. Ну ещё пророчили рыжую из Stranger Things на роль Элой. А рыжие, как известно, one love :-)
-
Привіт. У мене питаннячко щодо кімнат для Saving accounts і RRSP зокрема. У мене в акаунті не оновлюється ліміт RRSP з урахуванням доходу за 2023 рік. Я б хотіла відкрити RRSP - але ліміту зараз показує копійки за 2022 рік в моєму акаунті. Я бачу нові кімнати для TFSA і FHSA на 2024 рік, а по RRSP - ні, висить сума ліміту ще на початок 2023 року і не збільшилася за рахунок доходів у 2023 році. Я думала, що може через деякий час оновляться дані, але починаю підозрювати, що це або у мене якась проблема з акаунтом, або я щось накосячила в декларації. У кого як йдуть справи з цим? У всіх оновилися чи не оновилися ліміти? Може хто в курсі - треба ще почекати чи вже починати хвилюватися? Куди бігти з цим питанням? Дякую за поради.
-
Барні стільці 20 за два. Даунтаун