UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Если у вас есть ФБ (у меня не открывается) посмотрите профиль The Cucumber man, может у него есть что-то по норм цене и сортам.
-
Мені не принципово щодо безкоштовних, тому і написала загалом, адже цікавлюсь цим напрямком)
-
Це як приклад. Можете ще погуглити інши навчальні заклади. Але безкоштовних нема взагалі.
-
А хто їде з Калгарі до Едмонтона на концерт Монатіка? У нас є ще кілька вільних місць у машині Пишіть в особисті
-
Отдам бесплатно , самовывоз даунтаун
-
Добрый день, ищу инструктора, с кем можно два часа попрактиковаться перед сдачей города! Калгари. Стаж 7 лет
-
Здається living room в двокімнатній квартирі ( для хлопця) 720 + світло і інтернет +- 800 доларів В ній проживають два молоді хлопці 2010 Hope st Sw Вільна з 1 липня
-
Привет! куплю EURO за наличный CAD в ЛС
-
Понятно, может в лс напишут, кто хочет заработать, как инструктор за 2 часа
-
Продам USD
-
Русскоговорящих нет
-
А там есть русскоговорящие? Потому что я до этого писала индусам
-
bluebirddriving.ca попробуйте забукать здесь
-
Я им пишу, они не отвечают (
-
Возьмите brush up lesson в любой из автошкол
-
Дуже терміново продаємо машину 10500$ Даунтаун Ford Escape SE 2015 EcoBoost 4WD Sport Engine 2.0 Turbo % Low mileage 155,000 km Good car, serviced to the smallest detail Every day on the go, everything works fine. Engine and transmission works perfect. Negotiable after viewing. Viewing by agreement 3682998714
-
Вітаю, пропоную свої послуги няні для дітей. Маю педагогічну та медичну освіту, а також досвід роботи з дітьми різного віку. Легко знаходжу контакт із дітьми. Добра та відповідальна, не маю шкідливих звичок. Калгарі, район SE , тел 368 886 7811
-
Кіа Rio 2011, 203000, все працює ідеально, 4900cad.торг.
-
4500₴
-
Добрый день, меня зовут Марк. Нахожусь в поиске работы поваром в Калгари. Опыт более 6 лет в ресторанах Украины и Польши. Специализируюсь на европейской и азиатской кухне. Владею английским, украинским, польским и русским языками. Мой профиль есть на LinkedIn и Indeed. Надеюсь на силу сарафанного радио и то что возможно вы знаете или слышали кому нужны хорошие руки для приготовление еды) Заранее спасибо.
20 Jan 2023, 19:11
319313/373327
7 minutes ago