UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дуже терміново продаємо машину 10500$ Даунтаун Ford Escape SE 2015 EcoBoost 4WD Sport Engine 2.0 Turbo % Low mileage 155,000 km Good car, serviced to the smallest detail Every day on the go, everything works fine. Engine and transmission works perfect. Negotiable after viewing. Viewing by agreement 3682998714
-
-
Добрый день, меня зовут Марк. Нахожусь в поиске работы поваром в Калгари. Опыт более 6 лет в ресторанах Украины и Польши. Специализируюсь на европейской и азиатской кухне. Владею английским, украинским, польским и русским языками. Мой профиль есть на LinkedIn и Indeed. Надеюсь на силу сарафанного радио и то что возможно вы знаете или слышали кому нужны хорошие руки для приготовление еды) Заранее спасибо.
-
2015 Mercedes ML400 оснащений 3,0-літровим V6 з подвійним турбонаддувом потужністю 329 кінських сил, що працює в парі з 7-ступінчастою коробкою передач. Пробіг : 170 500 км. Ціна : 24 500 CAD. VIN 4JGDA5GB6FA537442. Я другий власник, володію ним протягом 4 місяців після покупки у Mercedes-Benz Country Hills. У хорошому стані, працює безперебійно. Чистий CarFax, БЕЗ ДТП! Високо обладнаний! Оздоблений ексклюзивною шкірою Nappa в кольорі Black on Black designo. Оснащений ключовими функціями, такими як, підігрів шкіряних сидінь з пам'яттю положення, клімат-контроль передніх сидінь, мультиконтурні сидіння з динамічним масажем, навігація, панорамний люк, преміум пакет, AMG Sport пакет, шкіряний пакет designo, підігрів керма, камера 360 градусів, активний парктронік, аудіосистема Harman/Kardon, підігрів задніх сидінь, стайлінг-пакет AMG, підвіска AIRMATIC, бі-ксенонові фари, 20-дюймові колісні диски AMG на 5-ти спіралях, літні та зимові шини Michelin та багато іншого! Два комплекти ключів.
-
Привіт усім! Хочу поділитися своїм чудовим досвідом. Нещодавно звернувся до адвоката і залишився дуже задоволений. Вона дуже допомогла мені розібратися зі справою швидко і професійно. Особливо сподобалась атмосфера спілкування та найпрофесійніша допомога, яку я отримав. І все це за дуже прийнятною ціною. Рекомендую цього адвоката всім, хто шукає хорошого юриста! Якщо потрібен контакт, ось номер: [403 537 2557]
-
Maternity виплачуються жінкам так як це виплати по вагітності і пологам, можна оформити за 12тижнів до пологів і отримувати до 55% вашої зарплатні при умові що за останні 52 тижні до подачі ви офіційно сплачували ЕІ принаймі за 600 годин роботи. Parents benefit отримує той хто з батьків опікується дитиною приблизно до року. Нарахування залежить від того на яку програму подаєшся.
-
Відам безкоштовно купальник. Розмір с-м. Трішки втратив колір, але всеодно в гарному стані)