UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
И даже бесплатный массаж дубинками…
-
Ну а потом может быть еще бесплатная экскурсия в полицейский участок
-
Не спорю, но дубинки - крайняя мера, почти
-
Зато точно запомнится
-
Пробраться в скопление людей без прохождения металлодетектора это очень серьезное нарушение
-
Та ладно, для дубинок нужно сильно постараться...быка утянуть там, я не знаю...
-
Добрий вечір. У моєму садочку з'явилася нова можливість залишати діток на вечір або на ніч, якщо немає з ким залишити або потрібна няня. Прошу писати в особисті повідомлення, якщо комусь цікаво, я дам номер телефону та адресу.
-
Добрий вечір. У моєму садочку з'явилася нова можливість залишати діток на вечір або на ніч, якщо немає з ким залишити або потрібна няня. Прошу писати в особисті повідомлення, якщо комусь цікаво, я дам номер телефону та адресу.
-
Всім привіт , срочно потрібна квартира або отель на завтра не дуже дорого
-
Дякую
-
30 вересня
-
Доброго вечора. До поки діє хелс беніфіт карта ?
-
Це для бенефітів. А звичайна хелс карта працює до кінця вашого ВП
-
Здається living room в двокімнатній квартирі ( для хлопця) 720 + світло і інтернет +- 800 доларів В ній проживають два молоді хлопці 2010 Hope st Sw
-
Привіт, працюю в Калгарі! Надаю послуги: ➡️ ТАТУ Фіксована вартість за проект, оригінальний ескіз. Прайс - від 80$ Портфоліо: instagram.com/ghost_kingdom_art? ➡️ ФОТО Від 20ти оброблених фото, Допоможу зі створенням образу і позами. Прайс - від 60$ Портфоліо: www.instagram.com/ghost_kingdom_gallery? ➡️ КАРТИНИ МАСЛОМ Будь-який стиль, дизайн і розмір. Прайс - від 70$ ➡️ безкоштовна консультація в лс
-
Всем привет! Мы с подругой хотели бы присоединится к поездке в горы на завтра (воскресенье). Готовы оплатить бензин ⛰️⛰️⛰️
-
Напишіть
-
Привіт Хтось має бажання пограти великий теніс завтра (07.07)? Є пару місць гарних Околиці Westbrook SW Можна 2 на 2 :) Пишіть в приватні Ввечері можна якусь настолку пограти) ми з дівчиною шукаємо компанію
-
Запитайте в @uu_tennis
-
Я можу якщо ще не знайшли
20 Jan 2023, 19:11
319775/372371
29 minutes ago