UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нащі українські дівчата проводять навчання Line Dance безкоштовно. ( Каллгарі). Запрошуємо всіх бажаючих.
-
"Привіт усім! Я хочу повідомити вас про новий веб-сайт rebelcv.com, який я створив для українців, що не можуть дозволити собі платні сервіси для створення резюме. Хоча rebelcv.com ще знаходиться у розробці, вже доступні 3 шаблони резюме та 1 шаблон супровідного листа. Цей веб-сайт допоможе українцям створити безкоштовне резюме або супровідний лист. Вам потрібно створити обліковий запис за допомогою електронної пошти і почати будувати резюме, яке можна буде перетворити в PDF. Користувачі також зможуть редагувати свої дані у майбутньому, оскільки веб-сайт зберігає дані користувачів. Свобода Україні!" "Hello everyone! I want to inform you about a new website called rebelcv.com that I have created for Ukrainians who cannot afford paid CV-making services. Although rebelcv.com is still under construction, it already offers 3 CV templates and 1 cover letter template. This website will help Ukrainians create a free CV or cover letter. You need to create an account using your email and start building your CV, which can be converted to PDF. Users will also be able to edit their data in the future as the website saves user information. Freedom to Ukraine! Www.rebelcv.com
-
项目靠谱,轻松日入过千,赶紧加入我们!
-
Я это в кинотеатре смотрел очень давно с родителями, и реально неизгладимое впечатление
-
Здравствуйте, подскажите пожалуйста озера, где можно купаться?
-
Hiring professional experienced Truck Drivers with class 5 class 3 and class 1. Driver must load and unload the truck and do the deliveries, driver must be able to lift heavy. This is a permanent job 5 days in a week Monday to Friday 6 AM to 3 PM. Driver must have a car to drive to work. Driver must be able to communicate in English. If you are qualify for the job, please send your resume to the email below. Will give you a call for the driving test and interview. [email protected]
-
Сдаётся комната в уютном доме, где живут два парня. В вашем распоряжении общая кухня, ванная комната и общий задний двор. Дом находится в тихом районе Country Hills, NW. Комната сдаётся на срок от 4 до 6 месяцев. Стоимость аренды — 550$/месяц, все включено. В доме проводится косметический ремонт, при этом мы стараемся поддерживать чистоту и минимизировать пыль и мусор.
-
Кровать, тумба, комод, дзеркало - комплект 150 доларів Мікроволновка - 30 доларів Стіл + 4 стула - 150 доларів Крісло - безкоштовно (забрати можна зараз) Мангал разом з балоном - 50 доларів. Забрати можна 27-29 числа. Бронь позицій за 30-50 доларів. Обговорюється. Продаж в зв'язку з переїздом.
-
Вообще, фильмы Верхувена в детстве оставили неизгладимое впечатление. Робокоп, Вспомнить всё.
-
Всім гарного дня. Скажіть будь ласка, є тут хтось, хто може написати резюме канадського зразку? Не за безкоштовно звісно.
-
Робокоп.
-
На Саналте, если ещё кто не знает: Two House Brewing Tailgunner Brewing Абсолютно в порядке, и пиццы хорошие.