UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
60$
-
Яка ціна перетворювача?
-
Прежде чем отвечать, загуглите🙄 На данный момент Артемовский завод шампанских вин работает в Одесской области
-
Доброго дня, я адвокат з України, проживаю у Калгарі, наразі проходжу практику у канадській юридичній фірмі. Надам якісні юридичні послуги за українським законодавством. Проконсультую, складу та подам за допомогою електронного суду позовну заяву, відзив, адвокатський запит, проконтролюю виконавче провадження. Питання з якими ви можете до мене звернутись: сімейне право (розлучення, аліменти, визначення місця проживання дитини, позбавлення батьківських прав, розподіл майна подружжя), банківські спори (кредити, виконавчі написи, іпотеки), спадкові справи, трудові та пенсійні спори, встановлення юридичних фактів (різні прізвища у родичів, помилки в правоустанавлюючих документах) та багато чого іншого. 10 хвилинна телефонна консультація безкоштовна. Рада буду допомогти 3683998499 Тетяна Полтавець
-
Здарова,надо cad,кому то может нужны гривны на карту? Отзовитесь,спасибо Калгари
-
Доброго дня ! Шукаю роботу на будові ! Будь яку. Більше 4-років працював в Європі, арматура, поправки : шліфування бетону, шпаклівка. Буду вдячний за будь яку інформацію! Всім добра!
-
Привіт! Порекомендуйте дитячу стоматологію у Калгарі де діють бенефіти?
-
Всім доброго дня, чи може хтось порадити міграційного консультанта, є дуже багато питань і нажаль не так багато відповідей, тому якщо у когось є перевірені контакти, то поділіться ними, будь ласка, завчасно дякую 🙏🏻
-
Терміново продам Grand Dodge Caravan 2010 року, семимісний, місткий багажник, сидіння швидко складаються і утворюється великий простір для перевезення меблів. Машина на ходу (лобове і дверку можна замінити, але їздив так), в сервіс не потрібно, сідай і їдь. Купив з пробігом 378тис, зараз 383 тис. Якщо не торгуватись готовий віддати за 3тис. Кому цікаво пишіть у приват.
-
Скористайтеся пошуком по гілці. Кожен день питають