UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Якщо після липня нових умов для українців не з'явитися, то ВП можна буде отримати за їх стандартними програмами та умовами поза Куает, за цим посиланням можна їм написати, спитати або подзвонити.
-
Так, звичайно є peroxide і iodine
-
Да это понятно, что ради денег делается, но после некоторых сиквелов ностальгия точно пропадет😄, даже этот трейлер про Гладиатора показывает, что будет жалкое подобие, которое смажет оригинальность первого фильма. Жаль, что нет новых идей, а как будто план у режиссёров на год и надо что-то выдать, чтобы не вылететь из рейтинга) а когда пустят ИИ в ход, то будет вообще печалька)
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, чи є тут в в аптеках щось типу спирту чи йоду без рецепту? Якщо так, то як воно тут називається? Дякую за допомогу!
-
Щиро Вам дякую!
-
Терміново продам 3200 Cruze 2012 1.8 Якщо не торгуватись готовий віддати за 3200тис. Кому цікаво пишіть у приват.
-
Peroxide це перекис водню а не спирт. Спирт тут під назвою Alcohol, дивіться на поличках з антисептиками
-
Дуже дякую!
-
Дуже дякую!
-
Спирт купувала в доларамі, йод- в аптеці Волмарта.
-
Всім привіт ! Перездаю оренду однобедрумної квартири з серпня до грудня з можливістю продовження оренди. Квартира розташована в районі Bridgeland, що відомий своєю безпекою та зручним розташуванням, недалеко від центру міста (20 хв пішки до Chinatown і City Hall). Основні переваги: Вартість оренди: $1600 включно з комунальними послугами, та депозит у розмірі $1600. Оплата додатково лише за інтернет. Паркінг включений в вартість оренди. Є балкон, дуже тепло зимою Пральна машина і сушка всередині квартири Близькість до автобусних зупинок, 20 хв пішки до сітрейну (2 гілки). Квартира не мебльована, проте я можу залишити меблі (2 ліжка, тумбочки, 2 комоди, дзеркало, стіл і крісло) за невелику плату. Лендлорди приємні та хороші, не втручаються в повсякденне життя. Будь ласка, зв’яжіться для огляду та додаткової інформації. Дякую! Фото і відео в приват, бо чогось не можу тут загрузити.
-
За все вместе 800cad$ торг уместен, возможно преобрести отдельно
-
t.me/uu_calgary/49457/421930
-
Доброго дня, Інтересує робота, Ланскепінг
-
Ноутбук 350$
-
я можу працювати як звами звязатись
-
Ну дик, ті хто народились в 2000, оригінальний фільм дивитись не будуть, а сучасний - під ТікТок нарізку
-
З першого серпня здається кімната зі своїм санвузлом, район SE. Для однієї людини без шкідливих звичок. 950+ internet, електрика
-
чоловіку шукаю роботу на будові поможіть будь ласка
-
приймаю закази
20 Jan 2023, 19:11
320542/375857
4 minutes ago