UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Shawarma factory
-
Шукаємо порядних сусідів.Кому цікаво-номер Landlord-a кину в особисті. Власник будинку українець, www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/main-floor/2-bedrooms/winston-heights/pet-friendly/544916
-
t.me/uu_calgary/83738/408811
-
думаю 15 платять
-
Привіт. Чи можно дивитися фільми, серіали з піратських сайтів, провайдер oxio, деякі кажуть дивись все буде ок інші кажуть зворотнє)
-
t.me/uu_calgary/49462/377854
-
Дивитись можна, а качати тільки з VPN.
-
Співробітник продає Hyundai Sonata 2011 Пробіг 291 тис км Ціна $4500 Спілкуватися англійською мовою +18254546706 Mayowa
-
Не вчора, а 11 червня вдалося це зробити
-
Привіт всім. Їду в понеділок 15.07 в Банф та озера є одне місце
-
Також подалися
-
Добрый день! Меня зовут Никита, мне 17 лет, и я ищу подработку в Calgary, Alberta. Могу помочь с переездом, уборкой, доставкой и другими поручениями. Готов подъехать в любое удобное для вас место. Если у вас есть предложения, пожалуйста, напишите мне в личные сообщения. Спасибо!
-
Продам крокси устілка 18.5 см С12 розмір, ми вдягнули разів 5. Нам малі(( 20$
-
Добрый вечер! Меня зовут Арсений, мне 15 лет, и я ищу подработку в Calgary, Alberta. Могу помочь с переездом, уборкой, доставкой и другими поручениями. Готов подъехать в любое удобное для вас место. Если у вас есть предложения, пожалуйста, напишите мне в лс.
-
Летіла з Парижу, не звертають ніякої уваги на розмір тих сумок, що йдуть в салон, навіть пропонують їх також здати в багаж безкоштовно
-
Всем привет Ребят подскажите кто знает,как тут обстоят дела с табаком на кальян? Если ли где нормальный купить
-
Всім привіт. Підкажіть як працюють денні квитки на стемпіді. Чи можна, в теорії, прийти на наступний день з тим самим білетом?
-
Продам два телевизора в связи переездом Sony 41 дюйм + андроид приставка Roku 150$ RCA 43 дюйма со встроенной приставкой, + крепление на стену, + колонка (под телеком видно на фотке) 150$ Забирать Woodbine
-
Или чат гпт эксплуатируете оба?
-
Вы братья что ли?
20 Jan 2023, 19:11
321479/371814
21 minutes ago