UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Треш, я попала в ситуацію, питаю в людей поради, куди йти, що робити, подавати в суд, в поліцію? А мені тут всі пишуть що це я винна , бо я оплатила кешом і не маю під вердження, а те що вона може навіть не має підтвердження що я там взагалі проживала це ні до чого?
-
Что оказывается все было только между вами и девушкой и владетелей не имеет отношения стало ясно мне только сейчас
-
И думал ваш уговор хоть как-то обсуждался с Владельцем
-
Лол. (Извините) Вы знали, что квартиру сдает не лендлорд? Когда деньги давали?
-
Це треш
-
Извините, я здесь не видел конкретного уточнения где ЛЛ а где девушка.
-
Люди добрі
-
Я платила їй кешом , окей як тут всі зʼїлися на мене бо я не можу довести що я платила, а як вона може довести що я там жила?
-
Так це не лендлорд!!!! Ви читаєте що людт пишуть? !!! Людина здала мені кімнату , в кіартирі яку орендувала від лендлорда, лендлорд взагалі не знав що там в кімнаті живу я, яка плачу за цю кімнату
-
Продаю Subaru forester XT 2.5 turbo 215к пробега 2010 год, Коробка автоматическая Полная комплектация Полный привод Кожаные сидения с подогревом и электро-регулировкой Панорама с люком Полная комплектация Выведен AUX и IPOD из штатной магнитолы Климат контроль Машина чистая, обслужена ACTIVE STATUS Свежая All season резина Ничего не стучит, подвеска обслужена, масла и фильтра заменены 2 комплекта ключей Любые проверки и тест драйвы Цена: 9000 торг
-
Автор t.me/max_gra
-
Я написала чи випадково ніхто не стикався з такою ситуацією
-
Вы в не лучшем положении, вот и всё. Я постарался направить например, но дальше у меня нет квалификации копать. В Альберте у лендлорда больше прав
-
Пішла в суд, чи вибачте хуй знає куди, я не знаю законів в канаді, мені прийшов claim від суду, типу вона подала слейм про віиплату, я вже дізналась що зараз подам на неї зустрічний, і буду плюс до того вимагати оплати всіх моральних і матеріальних збитків
-
Я зняла кімнату у дівчини, яка орендувала квартиру, те що я живу в неї ніхто не знав я так підозрюю, тому зо я оплачувала їй тільки кешом, я питала чи можна ітранфером, на що отримала відповідь ні, це лишні доходи і тд, тепер отримала лист що вона подала civil claim про стягнення якогось намальованого боргу, аде я вже почитала що я можу подати спір , і разом з ним зустрічний позов, і вибачте за слово вєбати цю курву або на моральні збитки або на кримінал
-
Как бы тогда на каком основании девушка вообще пошла в суд
-
Це я описала вище, але чомусь не розумію правда чому ( можливо тому що тут завжди лендлорд правий) але в моїй ситуації я ні в чому не винна, я попередила що через місяць я виїжджаю, лплатила той місяць, прожила і виїхала, а тепер я ще клмусь щось винна
-
На тому що я як я писала вище, як я поселилась в квартиру , вірніше в кімнату, ми домовлись про оплату, сказала будь як, а потім що їй підходить тільки кеш, домовились що я повідомлю за місяць про зїзд, я повідомила , оплатила місяць, вона не знайшла квартирантку нову і почала з мене вимагати гроші, я просто зїхала, тепер мені прийшло лист з замолвенням під підпис, від неї і там civil claim на намальовані суми
-
Дякую за підтримку, одна людина яка розібралась
-
Обовʼязково, вибачте за слово, але я на цю курву в понеділок в суді подам зустрічний позов за наклеп, буду вимагати скасування її вимог безпідставних, і звинувачу її в наклепі
20 Jan 2023, 19:11
321517/371839
12 minutes ago