UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт, шукаю людину з ким можна зняти спільно житло з 1 Вересня. Я зараз живу в центрі і хотів би тут і дальше жити. Мені 24 роки, без шкідливих звичок, люблю активний відпочинок, хорошу музику і прості прогулянки по місту, я спокійна людина так що зі мною дуже просто жити.
-
Привіт усім, маю питання щодо виїзду з Канади. Чи маю я подавати якусь форму про виїзд, перед виїздом з Канади? Якщо не подав і виїхав на довгий період - чи зможу потім без проблем повернутись назад?
-
Hello every one we need two cleaner’s today asap 20 $ per hour cash ride available take you from home to location work
-
Запостите еще раз
-
Узнайте пожалуйста правда потом говорите скам !!
-
Не один раз я попросил и приехали люди
-
Какой скам !!
-
@mr_1nkognito @dramas_baratos @avantys пованивает скамом...
-
Давай
-
Всім привіт, нам якнайшвидше потрібні дві прибиральниці. 20 доларів за годину доступна поїздка готівкою, яка відвезе вас з дому до місця роботи, телефонуйте за цим номером англійською не потрібно 4037000777
-
Спасибо админом что не уточнили и сразу удалили
-
Давай в лс дам контакт ты поговоришь с ними узнаешь это скам или нет !
-
У кого конкретно узнать?
-
Мог ставит в любой группа но помогат наши самая главная
-
Добрый День 🌞 С 1 Августа пересдаю 1 bed 1 bath Светлая ,просторная ,стиралка своя . Контракт до Сентября 1649+50 парковка ( вода и отопление включены )с Октября 1799 10 мин до Westbrook station и Walmart . Hemlock Cres SW (Boardwalk)
-
Спасибо админом с понимание 🌹