UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дякую
-
Продам ігри для SPS4 Avengers та Garry Potter Забрати можна на Beltline або в Downtown Вартість: по 15 CAD кожна
-
О, я и не в курсе)
-
Доброго дня, потрібен хороший дерматолог . За будь яку інформацію буду вдячний
-
Та ладно, тут всюди такий сервіс. Не треба лише на Телус намовляти😅
-
Мабудь маркетинговий департамент має хороше фінансування. А той що відповідає за закриття акаунтів та подальші дії завжди без коштів, навіть на лист с останнім bye bye не взмозі відправити звичайною поштою
-
Доброго вечора! Підкажіть, кому можна написати в лс, щоб уточнити декілька питань про Alberta Health Card та бенефіти. Цікавлять організаційні питання (зміна адреси проживання і т.д.)
-
В ресторан Mercato mission на 4 st sw требуется дишвошер, зп 15,50+ чаевые, фул тайм. Резюме можно отсылать шефу yeng@mercatogourmet.com или приходить лично.
-
Люди в сім’ї мають по 2 машини не через то шо вони багаті, давайте на чистоту 😅
-
Найжахливіший паблік транспорт який я тільки бачила - тут
-
Чисто Канада в міні версії Вроді все так красиво і гарно. Гори, зп, простори, свобода самовираження, канабіс для когось. А по факту бомжі, бюрократія, безробіття і купа некомпетентних людей у різних сферах
-
И то и другое по факту, просто зависит от того на чём акцентировать внимание :) бомжи и бюрократия не отменяют гор и свободы выражения. Хотя бюрократия это вообще плюс, не знаю что она делает в списке с бомжами. Но это так, оффтопик
-
Мыша+ Клава беспроводные и блок питания, цена 100 $
-
100 $
-
Це правда Треба зміщати фокус уваги тоді жити стане легше 👍🏻
-
Ламповый есть все документы и чек 300$
-
300$
-
Тобі найкраща реклама буде якщо допоможеш людині з закриттям акаунту розібратись. А так - пуста реклама без будь якої підтримки
-
Где вы блин тех бомжей находите, співвітчизники? Где вы живёте? В ДТ?
-
Хан, точно. А выглядит как Кинчев, лол
20 Jan 2023, 19:11
322098/371507
7 minutes ago