UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Найжахливіший паблік транспорт який я тільки бачила - тут
-
Чисто Канада в міні версії Вроді все так красиво і гарно. Гори, зп, простори, свобода самовираження, канабіс для когось. А по факту бомжі, бюрократія, безробіття і купа некомпетентних людей у різних сферах
-
И то и другое по факту, просто зависит от того на чём акцентировать внимание :) бомжи и бюрократия не отменяют гор и свободы выражения. Хотя бюрократия это вообще плюс, не знаю что она делает в списке с бомжами. Но это так, оффтопик
-
Мыша+ Клава беспроводные и блок питания, цена 100 $
-
100 $
-
Це правда Треба зміщати фокус уваги тоді жити стане легше 👍🏻
-
Ламповый есть все документы и чек 300$
-
300$
-
Тобі найкраща реклама буде якщо допоможеш людині з закриттям акаунту розібратись. А так - пуста реклама без будь якої підтримки
-
Где вы блин тех бомжей находите, співвітчизники? Где вы живёте? В ДТ?
-
Хан, точно. А выглядит как Кинчев, лол
-
Он очень и очень сухой ,я прям и перебивала его и перетирала ,чтоб ту зернистость разбить и получить какую-то консистенцию,сырники кирзовые получались ,до того как с костко попробовала,я тоже с волмарта все время покупала ,сейчас только в Костко беру
-
Добрый день, меня зовут Данил ищу работу, желательно физическую, работал на руфинге, в лендскейпе, мувинге и в клининге окон. Учусь быстро, с выносливостью проблем нет, рассмотрю любые варианты.
-
Я просто ніде не знаходив окрім польського магазину де він коштував 20 баків💀
-
Ну да ,цены разные ,как и вкусы на творог ,есть еще во фрешко,там 9% но за 300 грамм не помню 9$ вроде ,в костко 1 кг две пачки мрачные по 500 грамм ,12$ Некоторые писали ,что и в волмарте бывает такой как с костко,но я не находила
-
maps.app.goo.gl/79pkM38gstfCQUqW9
-
добрий вечір , шукаю 3 кімнатну квартиру на кінець серпня бюджет до 2500$
-
🙋🏻♀️ Хочеш заробляти, є бажання розвиватися, але немає досвіду? Ми запрошуємо тебе стати частиною нашої команди та розвиватися у нашому напрямку📊 🌆 Місто Дніпро 📍Відкритий набір📍 "Оператор чату" Ми розглядаємо кандидатів віком від 17-35 років👫 Що ми пропонуємо: 🔹Фінансова ставка+відсоток 🔸Графік 5/2 з 8:00 до 18:00 🔹Кар'єрний зріст 🔸Оплачуване навчання Не веб!!! 🔞Робота не віддалена 🚫 З усіх додаткових питань звертатися: @Hr_Daria_dp
-
Чуть-чуть не по вопросу, но по теме - от пикселя 7про плевался. Не нравились скруглённые края и много чего ещё . Считал его худшим телефоном, который у меня только был. 8 про просто идеал.
-
Ну по перше на ти, ми з вами не переходили, по друге якщо є якісь питання щодо Telus - звертайтесь, я написав вище, якщо я зможу чимось домогти - я допоможу
20 Jan 2023, 19:11
322107/371928
about an hour ago