UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Там далі це все описується
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/service-delivery/post-march-31-ukraine.html#s4
-
Наскільки я розумію, то дедлайн 31 липня для бенефітів та безкоштовного отримання дозволів, усе, що після - за гроші і можливо з очікуванням...
-
Тут саме і йде мова про бенефіти та екземпшнз. Якщо в них є підстава отримати дозвіл, то вони його можуть отримати, але на інших умовах - без бенефітів, вище є умови для тих в кого віза до лютого була, є інші умови для тих, в кого після лютого.
-
Продам: - Ліжко б/у www.ikea.com/ca/en/p/gursken-bed-frame-with-headboard-light-beige-luroey-s79408671/ 💵 ЦІНА 90 CAD ____ - Матрац б/у www.ikea.com/ca/en/p/asvang-foam-mattress-medium-firm-white-10481414/ 💵 ЦІНА 50 CAD ___ - Стіл офісний www.ikea.com/ca/en/p/sandsberg-table-black-s29420393/ 💵 ЦІНА 20 CAD ___ - Комп'ютерний стілець www.ikea.com/ca/en/p/huvudspelare-gaming-chair-black-70507604/ 💵 ЦІНА 50 CAD
-
Але так, можливо вони знову щось подовжать, але поки що дедлайн на все 31 липня..
-
Важливо для можливості отримати ВП. Ті, хто воркер точно можуть її чекати, а ті, хто подастся після 31 липня з турвізою - тут більше ризику, якщо взагалі зможуть податися. Але скоріше за все вони ще щось придумають.
-
Так і не безкоштовно. Думаю, що дадуть, але через декілька місяців
-
Неважливо турвіза або воркер, всю роль грає LOI
-
Так отримання цього відкритого дозвілу також є бенефітом. До 31 липня можна отримати його у аеропорту. Потім будуть посилати отроимувати онлайн скоріш за все, і не факт що будуть взагалі давати.
-
Ті, в кого лише турвіза, то мають прилетіти до кінця липня і податись до 31 липня. Я так зрозуміла
-
До 31 березня ще давали, і то не завжди. Але зараз взагалі ні
-
Без лоі взагалі не дають ВП.
-
Бо такі випадки є
-
Під турвізою я маю на увазі без LOI
-
Неважливо яка віза, бо коли подавались на куает, то головне, що ставили галочку, що хочете працювати і вам надають Letter of Introduction, попердньо схвалений ВП.
-
Тому поки що все діє до 31 липня, як буде далі - подивимось 🤷♀️
-
Нижче скинула
-
Я кажу про тих, хто з куает але без LOI😅. А мій випадок працював до кінця березня.
-
Також хто подався по куает але немає лоі
20 Jan 2023, 19:11
322153/378407
4 minutes ago