UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Важливо для можливості отримати ВП. Ті, хто воркер точно можуть її чекати, а ті, хто подастся після 31 липня з турвізою - тут більше ризику, якщо взагалі зможуть податися. Але скоріше за все вони ще щось придумають.
-
Так і не безкоштовно. Думаю, що дадуть, але через декілька місяців
-
Неважливо турвіза або воркер, всю роль грає LOI
-
Так отримання цього відкритого дозвілу також є бенефітом. До 31 липня можна отримати його у аеропорту. Потім будуть посилати отроимувати онлайн скоріш за все, і не факт що будуть взагалі давати.
-
Ті, в кого лише турвіза, то мають прилетіти до кінця липня і податись до 31 липня. Я так зрозуміла
-
До 31 березня ще давали, і то не завжди. Але зараз взагалі ні
-
Без лоі взагалі не дають ВП.
-
Бо такі випадки є
-
Під турвізою я маю на увазі без LOI
-
Неважливо яка віза, бо коли подавались на куает, то головне, що ставили галочку, що хочете працювати і вам надають Letter of Introduction, попердньо схвалений ВП.
-
Тому поки що все діє до 31 липня, як буде далі - подивимось 🤷♀️
-
Нижче скинула
-
Я кажу про тих, хто з куает але без LOI😅. А мій випадок працював до кінця березня.
-
Також хто подався по куает але немає лоі
-
Ні. На сайті написано, що хто взагалі не отримував візу по куает, то не можуть отримати нічого. Тільки заїхати як турист.
-
В мене взагалі не було куает візи, і я отримала ВП, але не безкоштовно. Я думаю, що до кінця липня таке працює і для тих, хто без LOI, а після - невідомо
-
Вітаю! Наприкінці місяця їду до України та через місяць повертаюсь. Можу взяти документи.
-
Дякую
-
Совместными усилиями было разгадано 24 из 32, причем 23 персонажа знали практически все мои опрошенные друзья и товарищи)
-
Всім привіт! 👋 ⠀ Є дві вільні кімнати (main floor) в будинку для постійної оренди. Доступні для заселення з 1 серпня. ⠀ 💵 Ціна 700$ та 750$ + комунальні платежі до 100$ на місяць. ⠀ Ванна та туалет спільні на 2 кімнати. Кімнати вже мебльовані. Також велика кухня для спільного користування та простора living room. ⠀ 📌 Район - Huntington Hills. ▫️ 5 хвилин пішки до автобусної зупинки, до Downtown 30 хвилин на автобусі. Гарна транспортна розв'язка для тих, хто без автомобіля. 🛒 В 5-ти хвилинах ходьби знаходиться магазин Superstore, а в 10-ти хвилинах - магазини Saveway, London Drugs, спортивний зал та фітнес клуб
20 Jan 2023, 19:11
322159/372028
41 minutes ago