UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! 👋 ⠀ Є дві вільні кімнати (main floor) в будинку для постійної оренди. Доступні для заселення з 1 серпня. ⠀ 💵 Ціна 700$ та 750$ + комунальні платежі до 100$ на місяць. ⠀ Ванна та туалет спільні на 2 кімнати. Кімнати вже мебльовані. Також велика кухня для спільного користування та простора living room. ⠀ 📌 Район - Huntington Hills. ▫️ 5 хвилин пішки до автобусної зупинки, до Downtown 30 хвилин на автобусі. Гарна транспортна розв'язка для тих, хто без автомобіля. 🛒 В 5-ти хвилинах ходьби знаходиться магазин Superstore, а в 10-ти хвилинах - магазини Saveway, London Drugs, спортивний зал та фітнес клуб
-
Всіх вітаю. Пропоную, Вам, скуштувати неймовірно смачні наливки на настоянки домашнього виробництва. Продукція виготовлена виключно з натуральних інгредієнтів за сімейними рецептами яким більше 75 років. Якість та смак цих чарівних напоїв перевірений роками. При виготовленні проводиться 6 етапів фільтрації на сучасному обладнанні із залученням тільки натуральних компонентів для фільтрів ( дубове активоване вугілля а також вугілля з шкаралупи кокоса) Також виготовляємо партії на замовлення до ваших свят. Зараз в наявності: Вишнівка Полунична наливка Ягідний мікс Анісівка Калганівка Ананасова наливка Імбирна настоянка Чистий moonshine Кількість продукції в партіях обмежена так як виробництво займає від місяця до півроку. Тому робіть свої попередні замовлення завчасно. З питань придбання та співпраці звертайтеся в ПП Телеграм SamogonCalgary
-
Это алкоголь? А у вас есть разрешение на торговлю?)
-
Здається будинок з 17 липня до 1 серпня,можливо з продовженням,вітальня з кухнею ,3 спальні кімнати, 1,5 ванни.Район Rundle, 5 хв до автобусної зупинки або 25 хв пішки до зупинки метро. Все необхідне для проживання є, меблі, кухонне приладдя.Можу здавати окремо кімнати.Ціна договірна, пишіть в приват.
-
2 бедрум Великий балкон Багато store space Посудомийка Холодильник Мікрохвильовка Парковка з розеткою (входить у вартість) Район тихий Комюніті центр для святкувань днів народжень Закриті площадки для дітей Комунальні включені крім світла 1700 кад депозит 1 міс Поряд школи З котами можна
-
想要增加收入?赶紧联系我!
-
У мене є запитання до Івана, як до агента котрий виконвував моє підключення у березні. Коли підписувався договір у телефонному режимі ви окремо повідомили, що я маю можливість відключитися від telus упродожв 21 дня, якщо мене щось не буде влаштовувати без будь яких fee. Окремо я уточнював це питання ще декілька разів упродовж березня, коли вирішував потрібен мені той телус взагалі чи ні. Усі рази ви підтверджували ту саму інформацію. Як так виходить що інформація від вас при підключені до telus не співпадає с той що я отримував у операторів коли декілька разів дзвонив до телуса? Одного разу оператов повідомив, що я повинен оплатити той час коли користувався інтернетом, але при підключені було наголощено що можна все відключити без fee. Останній раз вже інший оператор повідомив що потрібно оплатити підключення, тобто це вже інша інформація, але коли ви присилали умови було вказано що підключення безкоштовне. Друге питання. Як так виходить що така велика та поважна компанія як Telus ніяк не повідомила про те що акаунт закритий та є останній біл, котрий потрібно оплатити, інакше цей біл піде до колекторів? Наприклад учора я отримав маркетингова листа від Telus на звичайну пошту, що я можу підключитися до інтернету, та отримати три місяця безкоштовно. Тобто листи такого типу вони без проблем надсилають, а повідомити по пошті що ви будете направлені до колекторів вони не можуть? Як взагалі виходить що я витратив декілька днів свого життя на цей telus і це ще не кінець, тому що потрібно тепер розібратися с колекторами, та кредитною історіею?
-
Отдам бесплатно кресла на патио Самовывоз, 8445 Broadcast Ave SW
-
Все тому, що багато хто погоджується на підписання контракту. Загалом не розумію, для чого. Я без контракту плачу $70 за 500МБ. У той час, як із контрактом ціна 60$. А багато хто ще з контрактом платить 80$+, що взагалі дивує. Так ось без підписання контракту ви вільні відключиться будь-якої миті, оплативши користування за період до відключення і повернути обладнання. А маючи контракт там усілякі штрафи, платні сервіси та інше.