У мене є запитання до Івана, як до агента котрий виконвував моє підключення у березні.
Коли підписувався договір у телефонному режимі ви окремо повідомили, що я маю можливість відключитися від telus упродожв 21 дня, якщо мене щось не буде влаштовувати без будь яких fee. Окремо я уточнював це питання ще декілька разів упродовж березня, коли вирішував потрібен мені той телус взагалі чи ні. Усі рази ви підтверджували ту саму інформацію.
Як так виходить що інформація від вас при підключені до telus не співпадає с той що я отримував у операторів коли декілька разів дзвонив до телуса?
Одного разу оператов повідомив, що я повинен оплатити той час коли користувався інтернетом, але при підключені було наголощено що можна все відключити без fee. Останній раз вже інший оператор повідомив що потрібно оплатити підключення, тобто це вже інша інформація, але коли ви присилали умови було вказано що підключення безкоштовне.
Друге питання. Як так виходить що така велика та поважна компанія як Telus ніяк не повідомила про те що акаунт закритий та є останній біл, котрий потрібно оплатити, інакше цей біл піде до колекторів?
Наприклад учора я отримав маркетингова листа від Telus на звичайну пошту, що я можу підключитися до інтернету, та отримати три місяця безкоштовно. Тобто листи такого типу вони без проблем надсилають, а повідомити по пошті що ви будете направлені до колекторів вони не можуть?
Як взагалі виходить що я витратив декілька днів свого життя на цей telus і це ще не кінець, тому що потрібно тепер розібратися с колекторами, та кредитною історіею?