UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
У мене є запитання до Івана, як до агента котрий виконвував моє підключення у березні. Коли підписувався договір у телефонному режимі ви окремо повідомили, що я маю можливість відключитися від telus упродожв 21 дня, якщо мене щось не буде влаштовувати без будь яких fee. Окремо я уточнював це питання ще декілька разів упродовж березня, коли вирішував потрібен мені той телус взагалі чи ні. Усі рази ви підтверджували ту саму інформацію. Як так виходить що інформація від вас при підключені до telus не співпадає с той що я отримував у операторів коли декілька разів дзвонив до телуса? Одного разу оператов повідомив, що я повинен оплатити той час коли користувався інтернетом, але при підключені було наголощено що можна все відключити без fee. Останній раз вже інший оператор повідомив що потрібно оплатити підключення, тобто це вже інша інформація, але коли ви присилали умови було вказано що підключення безкоштовне. Друге питання. Як так виходить що така велика та поважна компанія як Telus ніяк не повідомила про те що акаунт закритий та є останній біл, котрий потрібно оплатити, інакше цей біл піде до колекторів? Наприклад учора я отримав маркетингова листа від Telus на звичайну пошту, що я можу підключитися до інтернету, та отримати три місяця безкоштовно. Тобто листи такого типу вони без проблем надсилають, а повідомити по пошті що ви будете направлені до колекторів вони не можуть? Як взагалі виходить що я витратив декілька днів свого життя на цей telus і це ще не кінець, тому що потрібно тепер розібратися с колекторами, та кредитною історіею?
-
Отдам бесплатно кресла на патио Самовывоз, 8445 Broadcast Ave SW
-
Все тому, що багато хто погоджується на підписання контракту. Загалом не розумію, для чого. Я без контракту плачу $70 за 500МБ. У той час, як із контрактом ціна 60$. А багато хто ще з контрактом платить 80$+, що взагалі дивує. Так ось без підписання контракту ви вільні відключиться будь-якої миті, оплативши користування за період до відключення і повернути обладнання. А маючи контракт там усілякі штрафи, платні сервіси та інше.
-
Привіт, в компанії на яку я зараз працюю є пропозиція Delivery Driver, суть роботи розвозити товари по адреса, потрібні Клас 5 права, робота легка, англійська потрібна середня, досвід водіння трака 5 тонн вітається, оплата 20-22 год, робочий день стартує в 6am
-
Продам 250$ 4в1 люлька у використанні всього 4 місяців. Автокрісло з базою. Коперфілд
-
Ну в мене не те щоб ресурси фінансові необмежені. Просто варто зважувати ризики/втрати. У моєму випадку 120$/рік втрат не варті витрачених нервів. Та й з урахуванням, як тут пишуть, що можуть понапідключати платних сервісів лівих і потім плати і доводь неправомірність, то, можливо, я ще й економлю.
-
Ну в принципе процедура такая же. Звонил я как-то в cibc с украинского номера ( цена позвонить с укр явно была привлекательнее чем по роумингу с канадского в Канаду ) и нормально все услуги прошли, после верификации что я это я (Там номер для outside of Canada & Us )