UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Отдам бесплатно кресла на патио Самовывоз, 8445 Broadcast Ave SW
-
Все тому, що багато хто погоджується на підписання контракту. Загалом не розумію, для чого. Я без контракту плачу $70 за 500МБ. У той час, як із контрактом ціна 60$. А багато хто ще з контрактом платить 80$+, що взагалі дивує. Так ось без підписання контракту ви вільні відключиться будь-якої миті, оплативши користування за період до відключення і повернути обладнання. А маючи контракт там усілякі штрафи, платні сервіси та інше.
-
Привіт, в компанії на яку я зараз працюю є пропозиція Delivery Driver, суть роботи розвозити товари по адреса, потрібні Клас 5 права, робота легка, англійська потрібна середня, досвід водіння трака 5 тонн вітається, оплата 20-22 год, робочий день стартує в 6am
-
Продам 250$ 4в1 люлька у використанні всього 4 місяців. Автокрісло з базою. Коперфілд
-
Ну в мене не те щоб ресурси фінансові необмежені. Просто варто зважувати ризики/втрати. У моєму випадку 120$/рік втрат не варті витрачених нервів. Та й з урахуванням, як тут пишуть, що можуть понапідключати платних сервісів лівих і потім плати і доводь неправомірність, то, можливо, я ще й економлю.
-
Ну в принципе процедура такая же. Звонил я как-то в cibc с украинского номера ( цена позвонить с укр явно была привлекательнее чем по роумингу с канадского в Канаду ) и нормально все услуги прошли, после верификации что я это я (Там номер для outside of Canada & Us )
-
Чи є якісь лайфхаки, які використовували?)