UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Повертаючись до теми оновлення даних, чи є в когось розуміння, що ви будете робити, коли закінчиться термін закордонника?
-
Так и в Германии есть
-
Напишіть більш детально тут свою проблему, я працюю з мобільним зв’язком - можу допомогти з цим хіба
-
Блин
-
Но это интересная вещь, сразу говорю многие юристы даже не знают об этом, узнавал
-
Так
-
СМОТРИМ: Рэйф Файнс на дебютных фото фильма «Конклав» от Эдварда Бергера («На Западном фронте без перемен») Картина основана на одноименном романе Роберта Харриса и рассказывает историю кардинала Лоуренса, которому поручено подобрать преемника умершего Папы Римского. Но в процессе он узнает о каком-то секрете бывшего Папы, который должен быть обнародован. Премьера состоится в ноябре!
-
А ще була інфа що чоловікам за кордоном треба було оновити до минулого місяця, а не до цього. Коротше всі ці вброси дуже плутають.
-
Мене цікавить більше питання не самого оновлення даних, а чи будуть цей квиток приймати у консульстві навіть якщо ти не оновив це безпосередньо у них, бо нібито була інфа, що резерва недостатньо.
-
Практично скрізь по Європі можна отримати пластикові картки як посвітку (і всі хто хотів, мабуть їх вже отримав), котрі фактично легалізують перебування на території країни і навіть якщо паспорт закінчиться, головне сидіти всередині країни. Просто в Канаді трошки інша система і треба чекати на PR. Але скрізь саме по ЄС це оформлюється дуже просто і в короткий термін часу (в ці часи не досить короткий, але все ж). Суть у тому, що це теж легалізує перебування без паспорту.
-
У мене все ще книжечка :D
-
Как я понимаю, большинство украинцев получили/сделали новые паспорта биометрические в 2017 году (спасибо Петру Олексійовичу) на 10 лет и вот у этого большинства срок действия заканчивается в 2027
-
Про биометрический я говорю:-)
-
Я все ще не впевнений, що це не тільки для тих, хто в Україні насправді. Я читав нібито якуйсь новину, що для тих, хто за кордоном закон починає діяти на місяць раніше. Але я не впевнений у цій інфі.