UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я розумію де шукати,потрібно тільки знайти з ким)
-
Тут
-
Тут такі самі як і ви новоприбулі. Вам потрібно шукати на рентфастері, маркетплейсі, боардволка,майстрит і просто ходити бо домах і питати чи є вільні квартири
-
Добрий день всім!може хтось хотів би винаймувати 2 -bedroom на двох ,скажемо з 1 грудня??можна і пізніше,не принципово.
-
Кому цікаво. Допомагаю набути досвід водіння по Калгарі. Як? По Неділях на 9 ранку можемо зустрітися. Ви сідаєте за кермо і ми 2-3 рази проїдемось по маршруту здачі іспиту. Це не гарантія того що буде саме цей маршрут, але розуміння як і що від вас будуть вимагати ви отримаєте. Я так допоміг вже 6 людям отримати права. Пропозиція лише для тих хто вміє водити авто, має 7 категорію і водив в Україні хоча декілька років. Я не інструктор. Також можу надати авто для здачі іспиту. Тільки у неділю, і в East Calgary Registry. Все безкоштовно. На громадських заставах. Місце зустрічі: East Calgary Registry Можу підібрати якщо живете десь поруч. g.page/eastcalgaryreg?share Пишіть у приватні повідомлення. Якщо цікаво.
-
Я брав U-haull двічі. Вартість сильно залежить від кілометражу, чи страхуєте чи ні і т д. Тому вартість можете самі порахувати, виходячи з інформації на сайті. Крім того люди кажуть, що можна взяти невеликий бусік в Home Depot, кажуть виходить менше. Якщо вам не потрібен великий об'єм, то для вас це може бути дешевший варіант. Українські права дійсні ніби 3 місяці. Чи дає право категорія В на водіння такого виду транспорту - точно не знаю, але я думаю що дає
-
Я тільки це бачив