UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продаются щенки Колли 🐶(не дорого)все предложения в лс 🥰
-
Продаются щенки Колли 🐶(не дорого)все предложения в лс 🥰
-
Ябко ,у Киеві немає офіційного представника ;( якщо я не помиляюсь
-
Доброго дня.Можливо хтось мав такий негативний досвід ? Переїхали у Канаду 5 днів тому , у моєї дівчини був куплений новенький айфон е-сім у киеві …все добре ніяких нарікань працював на відмінно ) Але по приїзду сюди , коли треба підключати оператора канадського виникла проблемка (( Кажуть що телефон у блек листі канадських операторів ( і по типу шо він був або вкрадений або загублений ) і жоден оператор не може надавати послуги ;( Можливо є якесь вирішення цього питання ? Чи можливо ви знаєте куди можна зателефонувати щоб отримати інформацію ? Дякую вам
-
Ребята привет;) Меня зовут Даша и я второй день в Калгари - пока все ощущается как на Луне😅☀️ Может кто-то хочет встретиться и прогуляться? Я танцовщица и хореограф. Может у нас есть с кем-то общие творческие интересы🤞🙏 Где здесь пространства для движения, джемы, залы и прочее. Буду благодарна за любую обратную связь🤗
-
Продам серьги-пусеты с бриллиантом. После чистки. 0.14 карат 1.46 г белое золото 290 дол
-
Продам наушники Sony Headphones WH1000XM3 с коробочкой, всеми проводками. Состояние новых. Звук шикарный. Цена 290 дол.
-
Продам нову гітару + чохол У використанні була пару разів Ціна - 150$