UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Дівчата і хлопці, мого одногрупника,який з лютого місяця захищає Україну в самих гарячих точках, поранили. Втратив багато крові,але слава Богу врятували. Якщо хтось хоче фінансово допомогти, напишіть мені в особисті,я дам номер карти його дружини. Р.S. Відбій. Дружина написала,що лікування повністю безкоштовне. Ногу врятували. Але Притула донати приймає
-
Конопля вообще много полезных свойств имеет. Я помню,как у моего новорожденного брата был очень сильный дерматит. Тела не видно было, его ручки привязывали на ночь,чтобы он ещё больше не расчесывал. Ни один врач и ни одно лекарство не помогло. И тут узнали про бабушку,которая делает какую-то чудо мазь,но ей надо было конопли привезти. Как-то нашли в деревне у кого-то. С этим не так строго было тогда.Не помню свежую или нет,я ещё маленькая была. Эта бабка спряталась в подвал,чтобы никто не видел и не узнал рецепт, через час вынесла мазь До недели ребёнка было не узнать,через 2 недели тело очистилось полностью и дерматит больше не появлялся. Говорят,что рецепт бабулька забрала вместе с собой в могилу.
-
Лично мне нужен уровень повыше
-
+ 2 взрослых и 1 ребёнок
-
❤️⚡️Першим, кому зателефонував новий прем'єр Британії Ріші Сунак, став Зеленський — йому він пообіцяв «завжди бути з Україною». Це дуже гарний жест з боку Сунака, сподіваємося новий прем’єр Британії буде підтримувати нас й надалі.
-
Ага
-
Как вариант))
-
Прилетаем 28го, посмотрю если в Баку есть, то привезу
-
Может тогда просто масло конопли?)
-
Яна,сегодня в турецьком магазине я увидела такой гель. Посмотрите на состав,может он такой же. Если надо,я вам куплю. И ещё Траумель на Амазоне есть
-
Привет Поищи на каучсерфинге Я бесплатно живу у канадской семьи уже 1,5 месяца
-
Усім привіт, ми з хлопцем прилітаємо до Калгарі 08.11 , підкажіть є можливо десь не дорогі апартаменти тимчасові , щоб мати змогу зробити необхідні документи? І чи може можете підказати центри допомоги у Калгарі чи у аеропорту можливо є волонтери які можуть із цим допомоготи? Щиро дякую 🫶🏻