UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вибачте, машини не має, але за цією адресою мінімум 2 автобуси 40 - доїхати до Crowfoot є Safeway, або 53 до Brenwood, також є магазини, що там, що там є станція LRT. Білети через додаток або кеш. Але все-таки в перші дні, якщо хтось відгукнеться, токраще, щоб хтось звозив на авто.
-
Привіт! Плануємо їхати в Едмонтон 30го жовтня, можемо взяти 3 попутника. Якщо комусь актуально – пишіть в особисті 🙂
-
Всім привіт! Ми сьогодні вночі, на ранок прибули до Калгарі. Оселилися ненадовго в NW (34 avenue), хотіли зробити закуп продуктів і речей для кішки, але поблизу аніякого супермаркету немає. І навіть на автобусі нікуди не доїдеш (до супермаркета). Авто звісно ще не купили. Може є тут хтось з сусідів з авто, хто може нам допомогти і звозити нас у супермаркет, звісно ми віддячимо. П С сімейна пара 30+ і донька, і кішка, якій треба нормальный туалет, наповнювач і корм ☺️
-
Доброго вечора, можливо у когось було подібне Airbnb за оренду запросило одну суму а з банкінгу зняло в 1,5 рази більше? Що це може бути? І з ким якщо що це питання вирішити?
-
Ребят поделитесь пожалуйста информацией , по поводу квартиры, риелторов ,или организации какие-то, или может домовладения знаете ) буду очень благодарен
-
Точно, сорян:-(
-
Ну наверное) я выбрал 26 число и вроде только с 20:30 Или я что то не то сделал:-/
-
Супер. Забронировали, но время там с 20:30. Это норм?)
-
Відправила
-
Опишите семью,которая будет проживать, какая профессия, что трудолюбивые ,платежеспособные и т.д.
-
Не виставляй мене в поганому світлі