UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір. Можливо комусь відомо, де на СТО потрібен міханік. Гарний спеціаліст у пошуку роботи. Дякую 😊
-
Добрый вечер Требуется кальянщик с опытом и хорошим английским Локация:Даунтаун Отправляете ваше резюме в лс
-
Amazon
-
Волмарт, около 25 долларов. Уж какой по качеству- не знаю.
-
По 30$ каждая 40*60 см
-
Тут есть аналог замазки? Иногда хочется просто.
-
Кофта Champion размер М-Л (15$) Розовая в блестку размер С-М (15$) Серая размер С-М (10$) Черная с дырками для большого пальца размер М-Л (15$) Серый свитер размер М (10$) Белая кофта с вырезом размер М-Л (15$) Кофта Champion размер С-М (20$)
-
Джинсы мом темного цвета размер М-Л (20$) Джинсы мом светлые размер М-Л (25$) Джинсы фирмы Calvin Klein размер С-М (45$) Юбка длинная фирмы Stradivarius размер 42 (40$)
-
Новое полотенце в виде 100$ Открыла для фото 30$
-
15$ новые 37 размер
-
Новые по 10$ На айфон 14,15 15 про Макс 13 про Макс 14 про Макс 14 про
-
По 25$ Размер м-л Новые
-
Костюм Champion,размер 2г (30$) новый Джинсовые куртки размер 18-24м (15$) Розовое пальто размер 18-24м (10$) Куртка теди размер 2г (20$)новая Дождевик размер 1,5-2г (15) новый Розовая куртка размер 12-18 (20$) Жилетка размер 2г (15$) новая
-
Подскажите, можно ли где-то заказать шашлык на вынос?
-
Sushi In на 17 ave лучшие в городе
-
📢 Запрошуємо на Free Захід "Від CUAET до PR: стратегії та наявні опції" 🗓 Дата: Субота, 27 липня 2024 🕚 Час: 11:00 - 14:00 📍 Місце: Церква Св. Володимира, 404 Meredith Rd NE, Калгарі 👥 Формат зустрічі: Запитання та відповіді 🌐 Мова заходу: Українська 💵 Вартість: Безкоштовно (за бажанням, пожертви на ремонт Свято-Духівського чоловічого монастиря, с. Городське, Житомирська обл., Україна) 📋 Попередня реєстрація обов'язкова‼️Кількість місць обмежена до 250 осіб. 📱 Зареєструватися можна за посиланням (QR-код на зображенні) або за посиланням : docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSflegV8kBdP3n4_K51L4QiC7UhBb4zC1RkcRR2crQLdDSeZqw/viewform?usp=sf_link 👩 Спікер: Галина Міллер - Канадський імміграційний юрист з 15-річним досвідом - Надає нотаріальні послуги в Альберті - Випускниця юридичного факультету Університету провінції Манітоба та Української юридичної академії ім. Ярослава Мудрого в Харкові - Член Law Society of Alberta Не пропустіть можливість отримати важливу інформацію про імміграційні процеси та можливості від експерта!
-
Ні, відкрилась нова федеральна програма для франкофонів. Можна через французьку мову отримати ПР у будь-якій провінції через ЕЕ. Достатньо здати французьку на clb 7 і тобі накидають багато балів)
-
Шукаю кімнату, chinook
-
Привіт. у чоловіка в контракті прописано що з.п. буде 4000 на місяць. Перші 2 місяці така і була, зараз кажуть що вони будуть вираховувати податки, і буде залишатись 2800. Це виходе 30%. Я думаю що це забагато, і чесно кажучи не зовсім розумію що відбувається. Чи може мені хтось пояснити чи так і повинно бути, чи нас обхитують?
-
Зп в контракті завжди пишуть до податків.
20 Jan 2023, 19:11
324516/371624
less than a minute ago