UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Красные-7; белые-12; полки по -5; чашки-7;
-
Привіт народ . Буду дуже вдячний за інформацією, де можна поміняти резину на мотоциклі в Калгарі , бажано СТО з україно (рос.) мовними , англійська швах .. ;-))) Потрібно добре зробити балансування колеса, бо ж відчутне бокове зношення.
-
Продам матрац- 280$ Був у використанні 3 місяці Дуууже зручний
-
Здається кімната в 2bedroom квартирі з 1 серпня До дівчини або пари 9600 Southland Circle SW 10 хвилин до с-трейну В пішій доступності волмарт, суперстор, та багато різноманітних закладів В будинку є спортзал та кімната відпочинку з патіо та барбекю Кімната немебльована, але можемо надати деякі речі за потреби В квартирі є своя пральна машинка, посудомийка, мікрохвильовка, великий балкон та просторий зал Ціна: 900$(+комунальні та інтернет)+500$ депозит За необхідністю, є можливість заїхати раніше Без тварин
-
Доброго дня! Ми віддаємо свій договір оренди на таунхаус з 1 серпня. Район Evergreen. Прекрасний і тихий район, хороша інфраструктура. Сусіди також хороші. Таунхаус 3 bedroom, 2.5 ванни. Бейсмент також завершений, ми використовували його як офіс, потім як кінотеатр 😊 Ми вимушені змінити житло, так як моя мама сильно хворіє, і їй дуже важко ходити по сходам. Нижче додаю посилання на Rent faster. www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/townhouse/3-bedrooms/evergreen/pet-friendly/518426
-
Буду дуже вдячний за інфо!