UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт, напишіть мені в особисті.
-
Jeep Cherokee North 4X4 Двигун 3.2 Щойно обслужений. Нічого не потрібно робити! Термін служби оливи становить 98 відсотків. Автомобіль працює ідеально і їде плавно, жодних проблем. Цей автомобіль дуже чистий всередині і зовні, підтримується так добре. Багато майбутнього. Хороші всесезонні шини на алюмінієвих дисках. Цей автомобіль знаходиться у відмінному стані. Все працює ідеально. Немає подряпин немає іржі. Лобове скло чисте. Хороший бензин, є система старт-стоп. Прихована лампа. автолампа дистанційний запуск підігрів сидінь, підігрів керма резервна камера Автомобіль також має можливість вибору режимів "сніг", "спорт" і "пісок/бруд". Пробіг 274 тис. км Пройшов нову діагностику, без вад. Тільки поверхневі пошкодження. Поставляється з усіма механічними звітами Ціна договірна.
-
Два барних стільці ikea 25$
-
Я вам вірю, всяке буває, лікарі також іноді помиляються 🤷🏼♀️ Але те, що більшість відгуків позитивні це факт. Думаю, що ідеального місця не буває. Ми також ходили до цього в лікарню по рекомендації канадійки. Вона була дуже задоволена, це її постійна лікарня, але нас там намагалися розвести на гроші і нічим не допомогли. Тому буває і таке 🤷🏼♀️
-
нам до речі у цій клініці поставили неправильний діагноз (парвовірус). зробили тест, окрім тесту не захотіли слухати/робити огляд взагалі. спочатку виписали ліків на 500$, але одразу ж сказали, що «легше евтаназія» та почали пропонувати її просто тут і зараз. це все було з трьохмісячним цуценям. у мене, звичайно, почалася істерика, але якось додумалася звозити в іншу клініку, де тест чудовим образом виявився негативним і лікар сказав, що симптоми взагалі не схожі. якщо коротко, то у собаки просто був стрес через переїзд (це було на другий день після того, як ми її забрали). можливо, це і поодинокий випадок, але більше ми туди не ходимо.
-
У звʼязку з відʼїздом продаємо речі ❗️Усі речі можна забрати після 16 серпня , в даунтауні Тумба під телевізор - 90$ Диван - 100$ (заброньовано ) Стіл журнальний - 40$ Книжкові полиці - 50$ Стіл - 90$ (заброньовано ) Стільці - 70$ (за 2) (заброньовано ) Матрас Queen Size - 75$ (можна забрати 22 серпня) , ліжко у подарунок 🎁 (заброньовано ) ✉️ Писати сюди - @daresha3 PS - зробимо гарну знижку якщо заберете все одразу )
-
Capital loss звичайно. Але ви не знаєте яка ситуація у людини і якщо вже надаєте інформацію, то краще надавати повну😊 Гарного вечора!
-
Не бачу ніяких змін в поведінці. В туалет норм сходила. Думаю, обійшлось
-
Читайте далі - ви не вказуєте capital loss у декларації, якщо продали власне майно. Майно, особливо автомобілі, падають в ціні - і тому найчастіше ми продаємо їх із збитком. тому немає що вказувати в декларації. Якщо ви щось продали та мали з того дохід, то треба розглядати питання чи ви не займаєтесь бізнесом і вирішувати, де в декларації вказувати цю продаж.
-
NOOOOOOO: «Джон Уик» получит сериал-сиквел с подзаголовком «Правление кланов» По данным Deadline, события сериала будут развиваться сразу после окончания четвёртого фильма. Режиссёр Чад Стахелски выступит режиссёром пилотного эпизода, а в продюсировании ему поможет Киану Ривз. Сценаристом выступает Роберт Ливайн («Старик» с Джеффом Бриджесом). История развернётся вокруг Правления кланов, которое осталось в затруднительном положении после всех проделок Уика. Новые персонажи захотят установить новый мировой порядок, в то время как старички будут пытаться им помешать.
-
Ви писали "не вказуєте в декларацію продаж особистого майна", але це не так. Так, автомобіль не входить, якщо продали за кордоном. Проте, будь який дохід від майна проданого в Канаді оподатковується. Навіть якщо це стіл або стілець
-
Це тільки житло і земля, чи і авто?
-
Дякую! Гарного дня!
-
Дякую! Тобто і не оподатковується раз не вказали. Зрозуміло.