UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
По сути - диклофенак
-
Может Voltaren поможет?
-
с детства ушибы и растяжения им лечил, плацебо что ли😂😂
-
У троксевазина слегка другой спектр применения, он больше для вен Посмотрите любой warming balm/cream
-
привет, кто-то может посоветовать мазь, аналог нашего траксивазина. Потянул мышцу на бедре, ходить не могу🥴
-
Нічого зайвого Лише основна інформація Де працював і т.д Навіть убрав що маю вищу освіту поставив коледж
-
Так
-
Резюме под Канадский образец сделали?
-
Обычно отвечают просто очень долго. Я тоже паниковал вначале, а потом через 2 недели начали отовсюду звонить
-
Бывшая жена, дипломированный преподаватель/переводчик укр/рус/англ, с идеальнейшим английским уже полтора месяца работу ищет, правда в Виннипеге
-
Morning Друзі підскажіть будь ласка як ви шукали роботу.Я вже на indeed та bank job відправляю резюме але ніяких відгуків ні одного запрошення. Відправляю вже більше неділі. Роботи дуже багато але не розумію чому вонии не запрошують на роботу. Дякую
-
Вам не страшно відправляти? Посилки приходять не в дуже хорошому стані
-
Вже вирішили 🍀
-
Пиши в приватні )
-
Привіт всім! Приїжджаю до Калгарі 31 числа. В мене є дві гітари і комбоусилитель до них. Мені потрібно відправити їх по пошті до Калгарі але в мене немає адреси кому відправляти. Хтось може мене виручити і дати свій адрес щоб я відправив їх. Я приїду і заберу.
-
Ренген з 11, кров з 15
-
Всім привіт, нагадайте будь ласка для medical exam діти 10-13 років, це огляд і рентген тільки? Кров з 15 років?
-
1946 рік. Галичина. Йдуть лісом двоє хлопів. Бачать дідусь прив'язав москаля до дерева і пиляє пилкою. - Та чи пан не має рушниці? - Є в мене рушниця, синку... - То може пан не має сокири? - Та ні, пан має і рушницю, і сокиру... І кулемета має... Та пан має ще час та натхнення!
-
Скинув в особисті, бо сюди посилання не заходить
-
Прикольно. А скинути посилання на реєстрацію можете? Дякую. І ще ціну напишіть пліз
20 Jan 2023, 19:11
32519/377576
about a minute ago