UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ок, а Mindhunter?
-
Если вам для PR не нужна работа, то можно. А иначе компания и сам себя нанимаешь.
-
З 1 вересня буде вільна 1bed квартира, район Bowness, 1400кад. Я зїжджатиму на інше житло і поки ще його не виклали на сайти з оголошеннями. Адреса 4512 75 Str NW 2 поверх, досить простора, є кладовка, балкон та своє паркомісце на задньому дворі. Додатково оплачується світло + страхування (разом орієнтовно 70кад). Пралка загальна на будинок, оплачується окремо. Обидва вікна виходять на балкон(на схід) за рахунок цього багато світла. Взимку було дуже тепло, проблем взагалі ніяких не було навіть в -40. Депозит - місячна оплата, тобто 1400кад. Кому цікаво пишіть в особисті, надам контакти та аплікацію для заповнення та будете спілкуватись з менеджментом напряму.
-
Всім привіт, хто знає де можна піти в хорошому зубну клініку щоб поставити імпланти? Дякую)
-
Спасибо большое 🙏
-
Доброго дня, мене звати Андрій, мені 24. Я зараз шукаю роботу, будь-яку роботу (робота на складі чи на кухні, чи на будівництві ), будь-де. Якщо є інформація, дайте, будь ласка, у приватні повідомлення.
-
Скажите пожалуйста, можно ли работать в Calgary на уборках частных домов как self -employed ? И выставлять invoice? Или нужно регистрировать клининг компанию и иметь лицензию?? Уборка как подработки, 100-200$ в месяц.