UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вони норм на цьому заробляють, ще й побачили, скільки українців виїжджають...
-
Продає приятель, авто для душі в гарному стані
-
Куплю гривну за наличку CAD. При личной встрече
-
І ті, хто приїжджає по звичайній візі (не куает), може онлайн в Канаді податись на відкритий дозвіл на роботу. Судячи з сайту
-
Куает міри подовжили до 31 грудня 2024 року. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
По спеціальній програмі отримання піара для українців вас можуть подавати брат, сестра, батьки, діти, чоловік/жінка які є піарами/громадянами Канади, за умови що свій піар вони отримали не по цій же самій програмі
-
Добрий день, в суботу вранці їду в Едмонтон, маю вільні місця, + вільний трейлер 12 Feet, можу взяти речі, меблі. 587 585 7711
-
Да, я поняла, что там было о другом)
-
Це ви на загальну програму посилаєтеся. Для українців своя www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/pr-family-reunification/eligibility.html
-
Не, я плохой мальчик
-
Большие города, в маленьких не была. Но ещё не вечер) говорят север страны красивый (от местных инфо)
-
Но мои источники Рио и сау пало не переваривают ))
-
Но это больше Рио касается
-
Ну я прямо от бразильцев )
-
Наблюдения)
-
Нет фавел и криминал разве что заезжий
-
Знаю город с населением меньше Кокрейна и все там ок
-
Странная информация
-
Ну за пределами больших городов там почти везде фавеллы😅 или джунгли. Но там классно, если норм район
-
Остановился же)
20 Jan 2023, 19:11
325797/371909
5 minutes ago