UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вы из Виннипега?))
-
Там огромный минус - немцы.
-
Все, кто этого не понял и не интересуется этим - мы говорим на разных языках, и я не смогу точно донести, чтобы вам было понятно.
-
Настолько тут все мультинационально, от этого втройне интересней
-
В Европу не хочу
-
Культура совершенно другая. Естеблишмент.
-
Скажіть будь ласка хто мав кейс зі дипломом спеціаліста, я в WES заповнила тільки його, і вказала роки навчання з диплому,тобто 1 рік. Зараз настав час оформитись в апостилі і я не розумію чи мені потрібно просити опрацювати бакалавра і спеціаліста чи тільки спеціаліста, як WES зрозуміє що я всього 5 років навчалася. З апоститлем я спілкуюсь, розуміння 0. Спеціаліст, що зі мною контактує то сказав що додаток не відповідає законодавству (бланк не той), хоч мій інститут каже що той що потрібен. На питання які документи завантажити , спеціаліст сказав що я можу дізнатися в WES( а WES ніби тільки найвищий документ). Я загубилась
-
В даунтауні і на зупинках сітрейна не буваю - бомжів і наркоманів не бачу взагалі. Останній раз, мабуть, місяці два тому бачив, коли був в даунтауні на Лего-фесті. Стосовно говніща на вулицях - та сама історія. Поза центром чистота ідеальна. У себе в ком'юніті за півроку не зустрічав двірників, проте на вулицях сміття нема від слова взагалі. Ціни на житло абсолютно нормальні. Багато знаєте місць, де дві людини, працюючі на околомінімалку, без жодних проблем можуть купити собі квартиру? Ціни на продукти - погоджусь, високі. Якість продуктів, якщо не купувати самий дешевий треш, цілком ок. М'ясо шикарне, риба в тнт шикарна. Хліб в основному гівно, але можна знайти ок. Не вистачає смачних кавунів і помідорів з городу. Інші овочі/фрукти ок. Стосовно дітей наче все ок. В школі двіж, на гуртках двіж. В холодну пору їх дійсно на вулицях мало. В теплу постійно тусять до 22.00-23.00 купа дітей. Якось так.