UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Босс валить на новій бехі, а ти шо? Працюєш йому на наступну😁
-
Тебе ввели в матрицю, а ти жуєш сині пігулки
-
Чому не думаєш, що твоє життя і час коштують багато більше, ніж 30₴ на годину?
-
Чому ти вважаєш, що адекватна компенсація має бути в тих цінових границях, які задані ринком праці?)
-
А, тоді справді ти дуже правильний)
-
Я хочу адекватную компенсацию
-
ни то ни другое
-
Ти на роботу ходиш, то хочеш мати 15₴ на годину, чи максимально скільки працедавець готовий тобі заплатити?)
-
Чего-то я не понимаю короче :/
-
А почему нельзя просто по правде и по нормальному. Чего сразу отбивать максимум. Стоит адекватно столько то, конец
-
Бо ти того васю бачиш перший і останній день в своєму житті А гроші, гроші - то вже твоє, в кишені
-
Ти коли будеш свого корча продавати і тобі залежатиме, щоб відбити максимум грошей - ти теж що не скажеш, щось добрешеш
-
На вкус и цвет
-
Така правда життя) ображатися, що купив відро з гайками, можна тільки на себе😁
-
Ну але все ж таки вони наші, мені якось більше милуються вони чим інші ,але за Ісландію не чув ,зараз подивлюсь,тай в кожного свій смак,так що тут таке
-
Ну тут я згоден з тобою
-
Ух как завернул, это так же, не украл а позаимствовал
-
Бо то не обман, то пропозиція) не хочеш - не купуй Не розбираєшся в авто - їзди з механіком
-
Нічого я не плутаю) про красу українок то вже кліше, яке, між іншим, не розповідає про нюанс у виді повного бардаку в голові, що часто йде разом з цьою красою в комплекті
-
Вітаю! Запрошую вас а також всіх зацікавлених на безкоштовний курс у CCIS, де ви навчитеся не тільки складати якісне резюме на різні вакансії самостійно, але і прокачаєте навички проходження співбесіди та стратегії пошуку роботи. Посилання для реєстрації: forms.gle/LAfcKB62Nehbcvgr5
20 Jan 2023, 19:11
325957/374977
4 minutes ago