UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ахахаха
-
8 Ave SW Передам контракт Заїхати можна вже 2 оренди які ви одразу проживаєте депозит 1600+1600+ 800$ Без документів з роботи 36 поверх
-
Взагалі автомобілем можна доїхати без продлем та запаркуватися безкоштовно біля озера.є два типа прогулянок на катері ,на годину та на дві,якщо хочете вийти на берег на території США то тільки двохгодинна прогулянка,вартість 80$
-
Я хочу, возьмешь с собой? Но денег у меня нет, я в качестве хвоста могу 🛫
-
А що трапилось? Мабудь WP має надпис локації BC або ON?
-
А есть здесь кто хочет посетить Аргентину ?
-
Продам зволожувач повітря. Є 2 шт. Майжі нові - користувалися ними буквально пару разів. Вартість - 40$ /шт. Район Westbrook.
-
Здесь где то 98% людей шуток не понимают, так что не шути 😁
-
Продам BMW X5 4.8 i, 2007 р. Тип палива: бензин Двигун: 4.8 літра V8, 350 к.с. Коробка передач: автоматична, 6-ступенева Пробіг: 240000 Кількість місць: 7 Привід: повний (AWD) Колір: Бронза Комплектація: шкіряний салон, підігрів сидінь, Кондиціонування сидінь, Память сидінь, навігаційна система, панорамний дах, Bluetooth, круїз-контроль, задні та передні парктроніки, Безпека: системи стабілізації, передні та бокові подушки безпеки, дитячі замки на задніх дверях Автомобіль у відмінному стані, регулярно обслуговувався. Комфортний та місткий, підходить для сімейних поїздок і далеких подорожей. Ціна : 5700 .
-
Здравствуйте, кто знает как достать справку о несудимости или заверить ту что вытянута с ДІЯ ?
-
Сприн бокс с матрасом Кинг сайз 100$
-
В хорошем состоянии, есть четыре ящика для одежды 300$
-
на рік, ось в цьому місяці отримали її
-
Чекаємо картку для бабусі тож не знаємо чи дадуть на цілий рік.
-
Продам блок подогрева на магните Легкий в использовании Работает отлично, меня зимой в лютые морозы спас Продаю в связи с наличием в машине своего подогрева Как новый Цена 60$ Забирать район Glamorgan
-
А сколько по времени занимает вопрос рассмотрения? Если сегодня отправили. Гдето меся-два?
-
Отдадим бесплатно как можно скорее Забирать район Glamorgan Наверно не разбирается
-
maps.app.goo.gl/UDTGaCqt12NG9nAb6
-
До 30 вересня ?
-
Всім добрий день, може хтось порекомендувати фізіотерапевта або мануального терапевта? Дякую😊
20 Jan 2023, 19:11
326108/371929
5 minutes ago