UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Підкажіть будь ласка в кого був досвід з орендою RV(будинок на колесах) 1. Чи можна паркуватись разом з авто на ночівлю на заправках? Парковці Волмарт/Суперстор?(Калгарі) 2. Чи потрібен якийсь особливий дозвіл для цього? 3.Чи можна саме RV залишати на кемпграунді? Буду дуже вдячна за відповіді!
-
я слышал до 10 % ^^"
-
Если нет какой-то крупной покупки
-
Я слышала рекомендации до 50%
-
t.me/uu_calgary/83738/414921
-
На кредитной карте далеко не уехать, у меня уже пол года как рейтинг стоит на месте 🥴
-
Так. Так само як ви заповнювали на медичну страховку від Альберти і теж нічого не вписували
-
Доброго дня Завтра зранку їду в Едмонтон,якщо комусь треба можу підкинути.
-
Шукаю щось більш практичне, де буде завдання, і після виконання результати.
-
Мы в FYidoctors брали. Записываетесь там к окулисту, там обследование как в космос, определяют зрение и подбираете очки, через две недели забираете
-
Продам дитячий стіл та стільці. Купляли нові, користувались декілька місяців. У дуже гарному стані. Район Aspen SW 30 CAD
-
Интересно а как здесь называется ремонт дорог когда латаются дыры на дорогах через одну, ну типа одну залатали вторую пропустили?😁 отжим бабла у говертмента🤔
-
Так це не ви шахрайством будете займатися, а лікар, це він відсилає запит на покриття окулярів
-
Размер 140/70 см 70$ Постер на холсте
-
буквально тиждень тому дружина отримала з visitor visa та letter of introduction (дуже важливо мати цей лист з собою), які отримані в 2022-му, дозвіл на роботу в аеропорту
-
secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home тут можете знайти лікаря, який вам зручний. У деяких є вебсайти, через як можна записатись. Деяким треба дзвонити та записуватись.
-
Доброго дня! Хтось буде летіти до Калгарі найближчим часом? Дуже потрібно передати медикаменти з України 🙏 За винагороду, звісно. Дякую!
-
Віддам безкоштовно
-
Доброго дня, підкажіть як пройти мед огляд якщо я тільки приїхала за купуєте і отримала ворк перміт? Я маю qr код на посилання зі списком всіх можливих лікарів. Потрібно їм просто дзвонити/писати щоб отримати апоінтмент?
-
Привіт! - продам диван (лише великий у наявності) $75 Only Pick Up
20 Jan 2023, 19:11
326268/372570
45 minutes ago